Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prima reactie a lui Iohannis, dupa confruntarea cu Ponta

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Iohannis, dupa confruntarea cu Ponta

Klaus Iohannis a spus, marti, dupa dezbaterea cu Ponta, ca el este un om al bunului simt care stie sa-si asculte interlocutorul. Va multumesc tuturor celor care ati urmarit emisiunea din aceasta seara! Eu. continuă pe Antena3

FOTO: Mesajul lui Klaus Iohannis dupa confruntarea cu Victor Ponta

La scurt dupa ce a plecat din studioul Realitatea TV, unde participase alaturi de Victor Ponta la prima dezbatere electorala, candidatul ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj pentru simpatizantii sai in care spune ca va continua sa lupte corect si civilizat.

Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidati, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca dezbaterea este esentiala pentru democratie si pentru buna informare a electoratului si propune ca aceasta sa aiba loc in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis, dupa acuzatiile de trafic de copii

Klaus Iohannis a vorbit in premiera despre copiii adoptati in anii 90 de o familie din Canada, cu ajutorul sau si al sotiei sale, si a negat acuzatiile legate de traficul de copii. Liderul PNL a afirmat la o.

VIDEO. infruntarea prezidentiabililor. Victor Ponta vs. Klaus Iohannis. Dupa terminarea emisiunii, Ponta a vrut sa mai ramana in studio

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a postat, in urma cu putin timp, pe contul sau de Facebook, anuntul ca va merge la Realitatea TV pentru a se intalni, fata in fata, cu prezidentiabilul PSD-UNPR-PC-PRM, Victor Ponta. Pana astazi, Victor Ponta m-a evitat cu succes. Nu a existat o dezbatere publica, nu exista niciun semn ca s-ar dori o discutie pe aceasta tema. in concluzie, las orgoliile mele deoparte si ne vedem la ora 20:00 la Realitatea TV intr-o dezbatere televizata! .

LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis

Candidatii pentru presedintia Romania, Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc pentru o dezbatere fata in fata, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Antena 3 va prelua dezbaterea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )