Libnet.ro
UNICEF

23:00

Prima reactie a Moscovei dupa alegerea lui Klaus Iohannis: ce sperante are Ministerul Rus de Externe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima reactie a Moscovei dupa alegerea lui Klaus Iohannis: ce sperante are Ministerul Rus de Externe

Aleksandr Lukasevici, purtatorul de cuvant al Ministerului rus de Externe, a exprimat joi prima pozitie a Moscovei dupa alegerile prezidentiale din Romania. El si-a exprimat speranta ca dupa alegerea noului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, cele. continuă pe Wall-Street Ro

Prima reactie a Rusiei dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte: speram in imbunatatirea relatiilor bilaterale

Rusia si-a exprimat joi speranta, prin vocea purtatorului de cuvant al miniterului rus de Externe, Aleksandr Lukasevici, ca dupa alegerea noului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, relatiile dintre Moscova si Bucuresti se vor imbunatati.

Prima reactie a Rusiei dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte: Speram in imbunatatirea relatiilor bilaterale

Rusia si-a exprimat joi speranta, prin vocea purtatorului de cuvant al miniterului rus de Externe, Aleksandr Lukasevici, ca dupa alegerea noului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, relatiile dintre Moscova si Bucuresti se vor imbunatati.

CCR a validat alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a confirmat, cu unanimitate, rezultatele la alegerile prezidentiale si a validat alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, potrivit declaratiilor presedintelui CCR Augustin Zegrean.

Curtea Constitutionala a validat alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte

Curtea Constitutionala a validat rezultatul alegerilor prezidentiale si alegerea lui Klaus Iohannis functia de presedinte al Romaniei. Ceremonia, la care urmeaza sa participe presedintele ales si presedintele Traian Basescu, urmeaza sa aiba loc la ora.

18.30: Traian Basescu, prima iesire dupa alegerea lui Klaus Iohannis

Presedintele in functie Traian Basescu va sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. Este prima iesire publica a lui Traian Basescu dupa ce Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei.

Alegeri prezidentiale 2014 A fost un bumerang. Klaus Iohannis a castigat in comunele bihorene cu primari traseisti

De legea traseismului politic au profitat mai multi primari din Bihor, fiind convinsi ca odata cu trecerea la un alt partid, in special PSD, lucrurile vor merge mult mai bine pentru comuna lor. Odata cu alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei pentru urmatorii 5 ani, lucurile se schimba, mai cu jumatate de gura cei care au trecut in alta tabara politica fiind dispusi sa se reintoarca.

Presedintele Camerei de Comert Romano-Germane: Investitiile straine vor creste in mandatul lui Klaus Iohannis. El este laconic in cuvinte, dar este eficient in fapte

Presedintele Camerei de Comert Romano-Germane a comentat alegerea lui Klaus Iohannis in fuctia de presedinte al Romaniei, declarandu-se convins ca in timpul mandatului sau, investitiile straine vor creste.

Rusia spera ca dupa alegerea lui Iohannis se va ajunge la o schimbare majora in relatiile bilaterale

Rusia si-a exprimat azi speranta ca dupa alegerea noului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, cele doua state vor inregistra o ''schimbare majora '' in relatiile lor dupa pauza cauzata de ''criticile Bucurestiului fata de politica Moscovei '' legata de conflictul ucrainean, dar si de alte probleme internationale, informeaza agentia de presa rusa TASS, citata de Agerpres.

UPDATE Rusia spera ca dupa alegerea noului presedinte al Romaniei se va ajunge la o schimbare majora in relatiile bilaterale

Rusia si-a exprimat joi speranta ca dupa alegerea noului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, cele doua state vor inregistra o 'schimbare majora' in relatiile lor dupa pauza cauzata de 'criticile Bucurestiului fata de politica Moscovei' legata de conflictul ucrainean, dar si de alte probleme internationale, informeaza agentia de presa rusa TASS, preluata de Agerpres.

Parintii lui Klaus Iohannis, prima reactie dupa alegeri: Ne asteptam sa castige si suntem bucurosi

Parintii lui Klaus Iohannis, Gustav Heinz si Susanne Iohannis, au afirmat in urma alegerilor prezidentiale ca se asteptau ca fiul lor sa castige si sunt bucurosi ca acest lucru s-a intamplat, relateaza Wo.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )