Libnet.ro
UNICEF

10:31

Un primar din Romania a intrat in greva foamei. Edilul protesteaza in fata Ministerului Sanatatii

Adevărul Adevărul,
Un primar din Romania a intrat in greva foamei. Edilul protesteaza in fata Ministerului Sanatatii

Lucian Morar, primarul orasului Ulmeni a intrat in greva foamei. Protestul radical il desfasoara in fata Ministerului Sanatatii, acolo unde luni, 15 aprilie, s-a instalat cu bannere. continuă pe Adevărul

O romanca bolnava de cancer a intrerupt chimioterapia si a intrat in greva foamei. Cazul, prezentat pe larg in presa din Italia

Bolnava de cancer, cu invaliditate si mama a trei copii, romanca Liliana Vasilache a intrat in atentia presei din Italia, tara in care traieste. Liliana a decis sa intrerupa chimioterapia si sa intre in greva foamei, dupa ce ea si cei doi copii au fost dati afara din casa de banca.

O romanca bolnava de cancer a intrerupt chimioterapia si a intrat in greva foamei. Cazul a ajuns in atentia presei din Italia

Bolnava de cancer, cu invaliditate si mama a trei copii, romanca Liliana Vasilache a intrat in atentia presei italiene, care a prezentat pe larg cazul ei. Liliana a decis sa intrerupa chimioterapia si sa intre in greva foamei, dupa ce ea si cei doi copii au fost dati afara din casa de banca.

Primarul unui oras din Maramures, in greva foamei in fata Ministerului Sanatatii: Nu avem spital si statie de ambulanta (VIDEO)

Gest extrem din partea primarului orasului Ulmeni din judetul Maramures! Edilul a decis sa intre in greva foamei, nemultumit de modul in care sunt gestionate problemele de urgenta medicale din zona. Lucian.

Primul primar din Romania achitat pentru coruptie cere despagubiri uriase

Mircia Gutau, edilul din Ramnicu Valcea, este primul primar din Romania care a fost achitat pentru coruptie. El s-a adresat CEDO si cere despagubiri uriase. Primarul Mircia Gutau a fost achitat pentru coruptie prin decizia Curtii Supreme. Decizia a fost luata dupa ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului a stabilit ca nu a avut parte [] .

Ce despagubiri record cere statului roman primul primar din Romania achitat pentru coruptie

Primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau PER), este primul primar din Romania care a fost achitat pentru coruptie. Actualul edil a fost achitat de Curtea Suprema, dupa ce CEDO a considerat ca nu a avut parte de un proces corect intr-un dosar de coruptie, in care a fost condamnat de inalta Curte de Casatie si Justitie. Astazi a fost depusa la Tribunalul Valcea o cerere de chemare in judecata a statului roman.

Cum a reusit un primar din Botosani sa scape de toti cei aproape 400 de asistati social

Un primar din judetul Botosani a reusit sa reduca numarul asistatilor social din comuna de la 382 la 8. Edilul a adus un psiholog, pe care l-a angajat din fonduri elvetiene, si a aflat ca asistatii social sunt deprimati si nu cunosc beneficiile angajarii, apoi le-a gasit locuri de munca, scrie Mediafax.

Justitia din Romania, in dezbatere la Strasbourg. Nicolai: A decredibilizat Parlamentul European - un penibil desavarsit

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat, luni, ca dezbaterile de la Strasbourg privind justitia din Romania au fost provocate din ratiuni electorale si politice si au decredibilizat Parlamentul.

Primul campus de programare Wild Code School din Romania isi deschide portile la Bucuresti

Primul campus de programare Wild Code School din Romania isi deschide portile la Bucuresti, cursurile adresandu-se tuturor celor care isi doresc o cariera in IT si care in cinci luni pot dobandi competentele necesare.

Primul campus de programare Wild Code School din Romania isi deschide portile la Bucuresti

Wild Code School lanseaza prima sa scoala de programare de pe piata educationala din Romania si propune un program de cursuri de noua generatie, in regim intensiv, cu o durata de cinci luni.

BBC: Anti-semitismul ameninta comunitatea mica a evreilor din Romania

Scene oribile cu nu mai putin de 73 de morminte vandalizate, pietre funerare daramate sau sparte in cimitirul evreiesc din orasul Husi au socat comunitatea mica a evreilor din Romania si au starnit reactii internationale, scrie BBC News, intr-un amplu reportaj despre incidentul care s-a produs la inceputul lunii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )