Libnet.ro
UNICEF

08:00

Primarul unui oras din Maramures, in greva foamei in fata Ministerului Sanatatii: Nu avem spital si statie de ambulanta (VIDEO)

B1 B1,
Primarul unui oras din Maramures, in greva foamei in fata Ministerului Sanatatii: Nu avem spital si statie de ambulanta (VIDEO)

Gest extrem din partea primarului orasului Ulmeni din judetul Maramures! Edilul a decis sa intre in greva foamei, nemultumit de modul in care sunt gestionate problemele de urgenta medicale din zona. Lucian. continuă pe B1

Un primar din Romania a intrat in greva foamei. Edilul protesteaza in fata Ministerului Sanatatii

Lucian Morar, primarul orasului Ulmeni a intrat in greva foamei. Protestul radical il desfasoara in fata Ministerului Sanatatii, acolo unde luni, 15 aprilie, s-a instalat cu bannere.

O romanca bolnava de cancer a intrerupt chimioterapia si a intrat in greva foamei. Cazul, prezentat pe larg in presa din Italia

Bolnava de cancer, cu invaliditate si mama a trei copii, romanca Liliana Vasilache a intrat in atentia presei din Italia, tara in care traieste. Liliana a decis sa intrerupa chimioterapia si sa intre in greva foamei, dupa ce ea si cei doi copii au fost dati afara din casa de banca.

O romanca bolnava de cancer a intrerupt chimioterapia si a intrat in greva foamei. Cazul a ajuns in atentia presei din Italia

Bolnava de cancer, cu invaliditate si mama a trei copii, romanca Liliana Vasilache a intrat in atentia presei italiene, care a prezentat pe larg cazul ei. Liliana a decis sa intrerupa chimioterapia si sa intre in greva foamei, dupa ce ea si cei doi copii au fost dati afara din casa de banca.

Acuzatii grave la adresa unui politist din Borsa. Pasagerul unei masini, amenintat ca va fi inchis la spitalul de psihiatrie

Acuzatii grave la adresa unui politist din Borsa. Un barbat sustine ca a fost agresat fara motiv. Barbatul era pasager in masina condusa de prietena sa cand au fost trasi pe.

Un tablou cu Ceausescu troneaza in biroul unui edil din Prahova

Un tablou cu Nicolae Ceausescu troneaza intr-un birou al unui edil din Prahova. Edilul din Podenii Noi, Mihai Alionte, spune ca a primit tabloul si l-a pus alaturi de alte portrete ale regilor si domnitorilor.

Un pompier din Maramures a incercat sa-si puna capat zilelor. A fost salvat in ultimul moment

Un pompier de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maramures a decis sa isi incheie socotelile cu viata si a incercat sa se spanzure. Barbatul a fost salvat in ultimul moment de colegii.

Atac armat in fata unui club din Melbourne. O persoana a murit; alte trei au fost ranite

Atac armat in fata unui club de noapte din Melbourne, Australia. Un barbat a murit si alte trei persoane au fost ranite in urma incidentului. Focurile de arma au fost trase dintr-o masina. Au fost.

UPDATE Femeie injunghiata la intrarea unui magazin din Bucuresti. Agresorul s-a taiat apoi cu cutitul la gat

O femeie a fost atacata, duminica, la intrarea intr-un magazin de pe raza Sectiei 18 de Politie din Bucuresti de catre un barbat care, ulterior, si-a produs mai multe rani la gat cu un cutit. Ambii primesc ingrijiri medicale, iar de caz se ocupa si procurorii de la Parchetul Capitalei, transmite Mediafax. 26 Din primele informatii, informeaza Digi 24, agresorul este fostul iubit al femeii. Ambele persoane sunt in stare critica, iar echipajele SMURD incearca sa le resusciteze.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )