Libnet.ro
UNICEF

17:00

Primaria Capitalei va aloca patru milioane de euro pentru realizarea a 20 de proiecte inaintate de cetateni

România Liberă România Liberă,
Primaria Capitalei va aloca patru milioane de euro pentru realizarea a 20 de proiecte inaintate de cetateni

Campania Propune pentru Bucuresti, prin care Primaria Capitalei le-a cerut bucurestenilor sa depuna proiecte de interes local, a ajuns, vineri, la final, fiind votate 20 de proiecte pentru care PMB va investi patru milioane de euro in 2018. continuă pe România Liberă

Fond de investitii de 500 milioane euro pentru firmele din Europa Centrala si de Est, mai ales din Polonia si Romania

Grupul international Abris, care a investit in firme locale precum compania de curierat Urgent Cargus sau fabrica de hartie Pehart, deschide un nou fond de investitii in valoare de 500 de milioane de euro, bani la care vor avea acces firme din Europa Centrala si de Est, in special din Polonia si Romania, dupa cum au anuntat reprezentantii fondului. Ce firme pot obtine investitii de pana la 75 de milioane de euro de la acest fond.

Cinci producatori de componente auto, amendati cu 34 milioane euro pentru cartel

Comisia Europeana a anuntat, ieri, ca a aplicat amenzi totale de 34 de milioane de euro producatorilor de componente auto Tokai Rika, Takata, Autoliv, Toyoda Gosei si Marutaka, pentru ca s-au inteles intre ei pentru fixarea preturilor, informeaza Agerpres.

Comisia Europeana aloca 28 milioane de euro pentru reconstructia economica in Umbria

Comisia Europeana va aloca 28 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune pentru relansarea activitatii economice in regiunea Umbria, din Italia, afectata de cutremure majore, potrivit unui comunicat al forului comunitar.

Business report: Drumul catre nicaieri - modificarile fiscale care dau peste cap economia; Inca 2 milioane euro pentru studiul de fezabilitate invizibil al autostrazii Sibiu-Pitesti; Romania, din nou tigrul Europei - rata copiilor expusi riscului saracie

Cel mai mare profit al sistemul bancar dupa criza: 4,1 miliarde de lei la noua luni. Dupa performantele din 2016 si seriile de cresteri din trimestrul I si II, sistemul bancar romanesc inregistreaza un nou record. Cu fix 30 de zile lucratoare inainte de aplicarea noii fiscalitati, planurile companiilor pe 2018 sunt blocate de lipsa normelor de aplicare. Companiile mari si mici nu isi pot face bugetele decat aproximativ.

Primaria Capitalei vrea sa cheltuie 270.000 de euro pe un portal IT de administratie locala, care sa se interconecteze si cu eRomania/Controversatul portal, pe care statul a cheltuit 12 milioane de euro, nu poate fi insa accesat

Primaria Bucuresti vrea sa cheltuie aproximativ 270. 000 de euro pentru implementarea unui portal IT la nivelul administratiei locale Bucuresti, care va permite atat interoperabilitatea cu sisteme proprii ale administratiilor publice locale cat si cu sisteme externe, precum sistemul de plata online a taxelor si impozitelor Ghiseul. ro) sau cu e-Romania, controversatul portal pe care statul a cheltuit 12 milioane de euro. Ce se mai intampla cu acest portal, care ar fi trebuit sa ofere informatii actualizate despre toate unitatile administrativ-teritoriale din Romania 3. 188 de localitati) sau stadiul unor proiecte legislative? Momentan este imposibil de accesat. HotNews. ro a solicitat Ministerului Comunicatiilor sa explice motivele pentru care portalul e-Romania nu poate fi accesat si vom reveni cu raspunsuri imediat ce le vom primi.

Primarul care a accesat 3,8 milioane de euro pentru alfabetizarea satenilor. Vrem sa le oferim nu pomana, ci viitor

Oficialii Primariei Hiliseu Horia, o comuna saraca din judetul Botosani, au accesat un proiect de 3,8 milioane de euro pentru a trimite localnicii la scoala, a-i invata meserii sau pentru a le construi WC-uri si bucatarii moderne.

Ministerul pentru Fonduri Europene: 39 de milioane de euro pentru 94 de kilometri de drumuri in judetul Bacau

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, a semnat joi un contract de finantare pentru proiectul Regiunea Nord-Est - Axa rutiera strategica 3: Neamt-Bacau, prin care 94 de kilometri de drum judetean vor fi modernizati. Proiectul are o valoare de 39 de milioane de euro.

Primaria Capitalei va incheia un protocol de colaborare cu Institutul Marin Dracea pentru realizarea centurii verzi a Bucurestiului

Primaria Capitalei va incheia un protocol de colaborare cu Institutul National de Cercetare 65506; Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea, pentru realizarea studiilor necesare demararii proiectului Centura Verde a Municipiului Bucuresti. Protocolul se va incheia pe 2 ani, iar municipalitatea va plati sumele necesare realizarii studiilor si documentatiei necesare.

Primaria Capitalei va da in folosinta gratuita Arhiepiscopiei Bucurestilor un teren de circa 150 de mp din cartierul Militari, pentru construirea unei biserici

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, va da un teren de circa 150 de mp, de pe strada Cernisoara din sectorul 6, in folosinta gratuita Arhiepiscopiei Bucurestilor, pentru construirea unei biserici, potrivit unui proiect de hotarare adoptat miercuri de consilierii generali. Terenul apartine orasului si va fi dat pe o perioada de 49 de ani.

Primaria Capitalei va reabilita cladirile aflate in stare avansata de degradare, apoi va recupera banii de la proprietari

Primaria Capitalei va reabilita cladirile aflate in stare avansata de degradare, apoi va recupereze banii de la proprietari in termen de 10 ani, potrivit unui proiect de hotarare ce adoptat miercuri de Consiliu General. Legea fatadelor L153/2011) prevede inca de acum 6 ani aceasta posibilitate, insa Primaria Capitalei nu a finalizat inventarul cladirilor darapanate, in urma caruia putea sa notifice proprietarii, iar daca acestia nu faceau nimic, sa faca ea lucrarile si nici nu a aprobat regulamentul de aplicare al legii. Regulamentul de aplicare nu a fost realizat nici acum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )