Libnet.ro
UNICEF

08:00

Primaria Capitalei: Consultanta si asistenta tehnica din partea specialistilor spanioli pentru o mai buna absorbtie a fondurilor europene, proiecte de fluidizare a traficului si sanatate

B1 B1,
Primaria Capitalei: Consultanta si asistenta tehnica din partea specialistilor spanioli pentru o mai buna absorbtie a fondurilor europene, proiecte de fluidizare a traficului si sanatate

Primarul General, Gabriela Firea, a avut zilele acestea, in capitala Spaniei, o intrevedere cu angel Garrido Garcia, Presedintele ales al Comunitatii Autonome Madrid, institutie care guverneaza intreaga zona. continuă pe B1

Ludovic Orban: PSD sa se trezeasca macar in ceasul al 12-lea. PNL cere asistenta juridica din partea Comisiei de la Venetia (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, atrage inca o data atentia ca Guvernul PSD-ALDE are derapaje care ne-ar putea arunca in afara conditiilor impuse de uniunea Europeana. Macar in ceasul al 12-lea, liderii.

Primaria Capitalei anunta o noua ruta catre centrele comerciale din zona Colentina, pentru fluidizarea traficului

Primaria Capitalei anunta ca, prin Directia Transporturi, Administratia Strazilor si Politia Locala, a implementat o noua ruta catre centrele comerciale din zona Colentina, pentru degrevarea traficului rutier.

Primaria Capitalei, anunt de ultima ora despre facturile populatiei la incalzire

Update: Dupa ce in presa a aparut informatia ca in aceasta iarna caldura pentru bucuresteni va fi mai scumpa cu 10%, Primaria Capitalei a veni cu precizari. Ca urmare a materialelor de presa care.

INCREDIBIL: A spus NU Realului! Ce antrenor si-a permis AROGANTA sa refuze un salariu COLOSAL din partea galacticilor

Un antrenor din Premier League a refuzat o oferta colosala din partea celor de la Real Madrid, echipa care se afla in cautarea unui nou tehnician dupa demiterea lui Julen Lopetegui. Este vorba de Mauricio.

Un sportiv a murit la 28 de ani, dupa ce a acceptat o provocare din partea prietenilor

Un fost jucator de rugby, Sam Ballard, a murit la 28 de ani, dupa ce a acceptat o provocare nebuna din partea prietenilor. Sportivul a fost la o petrecere, iar prietenii l-au provocat sa manance un limax,.

Noua observatii punctuale despre intentia Guvernului de a creste salariul minim si de a-l lega de studii si vechimea n munca, venite din partea sefului Camerei de comert romno-germane

Noi toti, si mediul de afaceri si autoritatile si mai ales angajatii isi doresc cresterea salariilor in Romania, isi doresc insa in primul rand un nivel de trai mai ridicat. Numai ca o crestere a salariilor nu se poate face din pix si fara studii de impact. Nu de alta, dar daca este facuta fortat si fara corelare cu productivitatea, ea risca extrem de mult sa devina un bumerang, explica pentru HotNews. ro Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines Group si presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2705 seconds )