Libnet.ro
UNICEF

20:30

Primaria Capitalei incepe curatenia in parcurile din Capitala, unde vor fi spalate aleile si curatate bancile

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei incepe curatenia in parcurile din Capitala, unde vor fi spalate aleile si curatate bancile

Primaria Capitalei a inceput curatenia in parcurile Herastrau, Cismigiu, Carol, Tineretului, Izvor, Circului, Unirii, Bordei, Floreasca si in parcul Sala Palatului, unde vor fi reparate bancile, spalate aleile si curatati copacii, urmand sa fie plantate peste 700. 000 de flori din specii bienale, arat News. ro. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei incepe curatenia in parcurile din Bucuresti, unde vor fi spalate aleile si curatate bancile

Primaria Capitalei a inceput curatenia in parcurile Herastrau, Cismigiu, Carol, Tineretului, Izvor, Circului, Unirii, Bordei, Floreasca si in parcul Sala Palatului, unde vor fi reparate bancile, spalate aleile si curatati copacii, urmand sa fie.

Primaria Capitalei: Amplu program de curatire in parcurile din Bucuresti, ce include reamenajari de spatii verzi, lucrari de intretinere a arborilor si plantari de copaci

Parcurile administrate de ALPAB vor trece, in perioada 15 septembrie - 28 octombrie, printr-un amplu proces de curatenie ce va cuprinde reamenajarea spatiilor verzi, dar si plantari de arbori si arbusti, a anuntat, sambata, Primaria Municipiului Bucuresti, potrivit Agerpres.

Firea s-a pierdut cu firea!. Ministrul Mediului atrage atentia la poluarea din Capitala

Ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer, a vorbit despre problemele grave de mediu pe care le are Bucurestiul si pe care Primaria Generala a Capitalei ar trebui sa le rezolve, dar si despre faptul ca primarul.

Chiritoiu: Daca vrea sa dea subventii la RADET, Primaria Capitalei trebuie sa ceara avizul CE

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a declarat, sambata, ca Primaria Municipiului Bucuresti trebuie sa ceara avizul Comisiei Europene pentru subventiile pe care le acorda catre RADET. El a precizat, insa, ca aceasta procedura nu va afecta nici alimentarea cu caldura a Capitalei, nici pretul platit de consumatori.

Un taximetrist beat a accident mortal un barbat pe o trecere de pietoni din Capitala (VIDEO)

Un barbat a fost accidentat mortal de un taxi pe o trecere de pietoni din zona Policlinicii Vitan din Bucuresti, informeaza B1 TV. Taximetristul conducea sub influenta bauturilor alcoolice. El circula dinspre.

Jurnalisti spulberati de o masina pe un pod din Capitala (FOTO)

Corespondentii Neptun TV in Bucuresti au fost grav accidentati, miercuri, in timp ce filmau secvente pentru un reportaj pe podul Ciurel din Sectorul 6. Reporterul Raluca Ticmeanu si operatorul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )