Libnet.ro
UNICEF

18:45

Primaria Capitalei incepe curatenia in parcurile din Bucuresti, unde vor fi spalate aleile si curatate bancile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Capitalei incepe curatenia in parcurile din Bucuresti, unde vor fi spalate aleile si curatate bancile

Primaria Capitalei a inceput curatenia in parcurile Herastrau, Cismigiu, Carol, Tineretului, Izvor, Circului, Unirii, Bordei, Floreasca si in parcul Sala Palatului, unde vor fi reparate bancile, spalate aleile si curatati copacii, urmand sa fie. continuă pe Wall-Street Ro

Primaria Capitalei incepe curatenia in parcurile din Capitala, unde vor fi spalate aleile si curatate bancile

Primaria Capitalei a inceput curatenia in parcurile Herastrau, Cismigiu, Carol, Tineretului, Izvor, Circului, Unirii, Bordei, Floreasca si in parcul Sala Palatului, unde vor fi reparate bancile, spalate aleile si curatati copacii, urmand sa fie plantate peste 700. 000 de flori din specii bienale, arat News. ro.

Primaria Capitalei: Amplu program de curatire in parcurile din Bucuresti, ce include reamenajari de spatii verzi, lucrari de intretinere a arborilor si plantari de copaci

Parcurile administrate de ALPAB vor trece, in perioada 15 septembrie - 28 octombrie, printr-un amplu proces de curatenie ce va cuprinde reamenajarea spatiilor verzi, dar si plantari de arbori si arbusti, a anuntat, sambata, Primaria Municipiului Bucuresti, potrivit Agerpres.

Un EXEMPLU pentru toti tinerii: Sunt pe lista pe locul 4, iar fiul meu pe locul 6. Un baiat fara auz si fara grai, admis printre primii la o facultate importanta din Bucuresti

Mihai Paris, un tanar fara auz si fara grai, a dorit neaparat sa fie student la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti si a si reusit. De.

Un profesor de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti a fost trimis in judecata pentru luare de mita. El ar fi primit peste 10.000 de lei de la studenti

Un profesor de la Facultatea de Medicina Veterinara din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General, sub suspiciunea ca ar fi luat mita de la studenti, ca sa ii treaca examenele restante .

Al patrulea multiplex Cinema City din Bucuresti a fost inaugurat in ParkLake Shopping Center

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a inaugurat cel de-al 24-lea multiplex al retelei, localizat in centrul comercial ParkLake Shopping Center din Capitala. Noul multiplex, al patrulea din Bucuresti, se afla in cartierul Titan si ofera tehnologii revolutionare de [].

Chiritoiu: Daca vrea sa dea subventii la RADET, Primaria Capitalei trebuie sa ceara avizul CE

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a declarat, sambata, ca Primaria Municipiului Bucuresti trebuie sa ceara avizul Comisiei Europene pentru subventiile pe care le acorda catre RADET. El a precizat, insa, ca aceasta procedura nu va afecta nici alimentarea cu caldura a Capitalei, nici pretul platit de consumatori.

Un monument istoric din Bucuresti a ars vineri: Imobilul a apartinut savantului roman Costin D. Nenitescu (FOTO)

Imobilul cuprins de un incediu, vineri, face parte din zona istorica dezvoltata a Bucurestiului, intre Biserica Batiste si Gradina Icoanei, si a apartinut savantului roman Costin D.

Incendiu in targul Vitan din Bucuresti a fost stins. Doua persoane au fost ranite

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, in targul de masini Vitan din Capitala. Pompierii au intervinit cu mai multe autospeciale. Nicio persoana nu a fost ranita, potrivit primelor.

Incendiu in targul Vitan din Bucuresti. Doua persoane au fost ranite

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, in targul de masini Vitan din Capitala. Pompierii au intervinit cu mai multe autospeciale. Nicio persoana nu a fost ranita, potrivit primelor.

FOTO. Incendiu la un restaurant din incinta targului auto Vitan din Bucuresti. Flacarile s-au intins pe 30 mp

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, la un restaurant aflat in incinta targului de masini Vitan din Bucuresti. Doua persoane s-au ranit incercand sa stinga flacarile.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )