Libnet.ro
UNICEF

12:16

Primaria Capitalei si Ministerul Sanatatii au inceput discutiile pentru construirea unui spital regional

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei si Ministerul Sanatatii au inceput discutiile pentru construirea unui spital regional

Capitala ar putea avea un spital regional la standarde europene, finantat din fonduri publice locale si centrale, precum si din fonduri europene, discutiile fiind demarate de ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si primarul Capitalei, Gabriela Firea. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii a inceput evaluarea spitalelor la risc seismic: O catastrofa similara celei din Italia ar fi o provocare majora

O catastrofa de genul celei din Italia ar fi o provocare majora pentru sistemul sanitar din Romania. Asa sustine ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, potrivit caruia se lucreaza deja la evaluarea cladirilor in functioneaza spitalele, pentru a vedea daca ele se incadreaza in risc seismic sau nu.

Pericolul cutremurelor: Ministerul Sanatatii a inceput evaluarea spitalelor cu risc seismic (VIDEO)

Pericol in spitalele din Capitala! Ministerul Sanatatii a inceput evaluarea spitalelor la risc seismic. O catastrofa similara celei din Italia ar fi o provocare majora pentru sistemul sanitar din.

Ministerul Sanatatii si Primaria Sectorului 1 contruiesc un spital nou in zona de nord a Capitalei. Unitatea va fi dotata cu aparatura de ultima generatie

Primaria Sectorului 1, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, a anuntat ca va investi in construirea unui spital municipal nou dotat cu aparatura de ultima generatie. Unitatea va fi ridicata in zona de nord a Capitalei, pe strada Bucuresti-Targoviste, la numarul 10.

Lucrarile de consolidare ale Arcului de Triumf au fost oprite. Primaria Capitalei, datorie de peste un milion de euro

Activitatea de consolidare a Arcului de Triumf este sistata de aproape doua luni, pentru ca Primaria Capitalei refuza sa plateasca peste un milion de euro pentru lucrari executate, a spus pentru.

Primaria Capitalei va moderniza 600 de cabinete scolare, medicale si stomatologice cu trei milioane de euro

Primaria Capitalei va demara un program prin care vor fi dotate, igienizate si modernizate 450 de cabinete de asistenta medicala scolara si 143 de medicina dentara. Anuntul a fost facut de primarul general Gabriela Firea, potrivit careia pentru program sunt necesare trei milioane de euro.

Primaria Capitalei atribuie contracte unei companii care nu exista. Sau ascunde ceva mai rau?

Primaria Capitalei, sub conducerea Gabrielei Firea, a actualizat in vara lista cladirilor considerate pericol public; un contract de peste 800. 000 de lei a fost insa atribuit, fara licitatie publica, unei companii despre care nici macar Municipalitatea.

Ministerul Sanatatii vine cu o solutie la criza unor medicamente esentiale

Ministerul Sanatatii va prezenta cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare o solutie la criza unor medicamente esentiale din spitale, a anuntat, miercuri, ministrul Sanatatii, Vlad.

Mercedes fabricat in Rusia. Daimler si constructorul rus de camione Kamaz au ajuns la un acord pentru construirea unei fabrici de asamblare a masinilor Merces-Benz

Mercedes fabricat in Rusia. Daimler si constructorul rus de camione Kamaz au ajuns la un acord pentru construirea unei fabrici de asamblare a masinilor Merces-Benz in Rusia. CEO-ul Mercedes-Benz Rusia a.

Mercedes fabricat in Rusia. Daimler si constructorul rus de camione Kamaz au ajuns la un acord pentru construirea unei fabrici de asamblare a masinilor Merces-Benz (VIDEO)

Mercedes fabricat in Rusia. Daimler si constructorul rus de camione Kamaz au ajuns la un acord pentru construirea unei fabrici de asamblare a masinilor Merces-Benz in Rusia. CEO-ul Mercedes-Benz Rusia a.

Primarul general si ministrul Sanatatii au discutat despre viitorul spital regional din Bucuresti

Primarul general Gabriela Firea si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, au decis sa inceapa discutiile pentru construirea unui spital regional in Bucuresti, avand in vedere nevoia de suplimentare a serviciilor medicale in Capitala si intreaga regiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )