Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ministerul Sanatatii si Primaria Sectorului 1 contruiesc un spital nou in zona de nord a Capitalei. Unitatea va fi dotata cu aparatura de ultima generatie

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii si Primaria Sectorului 1 contruiesc un spital nou in zona de nord a Capitalei. Unitatea va fi dotata cu aparatura de ultima generatie

Primaria Sectorului 1, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, a anuntat ca va investi in construirea unui spital municipal nou dotat cu aparatura de ultima generatie. Unitatea va fi ridicata in zona de nord a Capitalei, pe strada Bucuresti-Targoviste, la numarul 10. continuă pe Adevărul

Primaria Sectorului 1 anunta construirea primului spital nou din nordul Capitalei

Primaria Sectorului 1, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, a anuntat ca va investi in construirea unui centru de sanatate complet, dotat cu aparatura de ultima generatie, potrivit unui.

Primaria Sectorului 1 va construi de la zero un spital in nordul Bucurestiului

Primaria Sectorului 1 a anuntat ca va investi, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, in construirea unui nou spital, dotat cu aparatura de ultima generatie .

Primaria Sector 1: Noul spital de arsi va fi pe strada Bucuresti-Targoviste

Noul spital de arsi pe care Primaria Sectorului 1 il va construi in parteneriat cu Ministerul Sanatatii va fi amplasat in partea de nord a Capitalei, pe strada Bucuresti-Targoviste, unde a fost identificat un teren de 4,4 hectare, primarul Dan.

Pericolul cutremurelor: Ministerul Sanatatii a inceput evaluarea spitalelor cu risc seismic (VIDEO)

Pericol in spitalele din Capitala! Ministerul Sanatatii a inceput evaluarea spitalelor la risc seismic. O catastrofa similara celei din Italia ar fi o provocare majora pentru sistemul sanitar din.

Ministerul Sanatatii vine cu o solutie la criza unor medicamente esentiale

Ministerul Sanatatii va prezenta cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare o solutie la criza unor medicamente esentiale din spitale, a anuntat, miercuri, ministrul Sanatatii, Vlad.

Solutie de avarie pentru copiii bolnavi de cancer: Ministerul Sanatatii a gasit 100 de tablete de citostatice pe care le trimite la Fundeni (VIDEO)

Un dram de speranta pentru copiii bolnavi de cancer de la Institutul Fundeni. Ministerul Sanatatii a gasit 100 de tablete de citostatice pe care le trimite la Fundeni. Este insa doar o picatura.

Cum va arata noul spital construit de Primaria Sectorului 1: Schita, facuta in bataie de joc (FOTO)

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, anunta cu surle si trambite construirea unui nou spital in sectorul pe care il conduce, primul in ultimii 26 de ani. Orice primar trebuie sa.

Ministerul Sanatatii: Cei trei raniti in incendiul de la rafinaria Petromidia au o stare generala buna

Reprezentantii ministerului Sanatatii au anuntat joi ca cele trei persoane ranite luni in incendiul de la rafinaria Petromidia au o evolutie pozitiva, informeaaz Mediafax. Unul dintre raniti este.

Ministerul Sanatatii a inceput evaluarea spitalelor la risc seismic: O catastrofa similara celei din Italia ar fi o provocare majora

O catastrofa de genul celei din Italia ar fi o provocare majora pentru sistemul sanitar din Romania. Asa sustine ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, potrivit caruia se lucreaza deja la evaluarea cladirilor in functioneaza spitalele, pentru a vedea daca ele se incadreaza in risc seismic sau nu.

Criza citostaticelor. Ministerul Sanatatii: Trebuie sa ne asiguram ca spitalele nu stau pana in ultimul moment pentru a semnala lipsa medicamentelor

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, miercuri, ca in ceea ce priveste lipsa din spitale a medicamentului Lanvis, utilizat pentru tratarea leucemiei, este o problema de raportare, monitorizare si gestionare a medicamentelor, precizand ca cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare va prezenta solutiile in acest caz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )