Libnet.ro
UNICEF

07:45

Primaria Capitalei renunta la modificarea regulamentului de taxi

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei renunta la modificarea regulamentului de taxi

Primaria Capitalei renunta la modificarea regulamentului de taxi, institutia motivand ca la nivelul Ministerului Transporturilor s-a constituit un grup de lucru care vizeaza modificarea Legii taximetriei. Proiectul de modificare a regulamentului de taximetrie trebuia dezbatut la sedinta Consiliului General de miercuri. Acesta a starnit numeroase controverse deoarece scotea practic de pe piata aplicatiile online care agregau comenzile taxi, gen Clever si Star Taxi si dadeau mai multa putere dispeceratelor. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei: incep lucrarile pentru organizarea de santierla proiectul Extinderea Statiei de Epurare a Apelor Uzatesi constructia incineratorului de namol

Primaria Capitalei anunta inceperea lucrarilor pentru organizarea de santierla proiectul Extinderea Statiei de Epurare a Apelor Uzatesi constructia incineratorului de.

Primaria Capitalei ofera radiografii pulmonare gratuite pentru bucuresteni

Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB), initiaza o campanie de prevenire si constientizare a riscului raspandirii TBC, care se va desfasura timp de trei luni, scrie Agerpres.

Primaria Capitalei a lansat licitatia pentru achizitia a peste 100 de ambulante

Primaria Capitalei a lansat, ieri, pe Serviciul Electronic de Achizitii Publice SEAP), licitatia pentru achizitia a peste 100 de ambulante pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABIf), termenul limita pentru depunerea ofertelor fiind 14 mai, anunta un comunicat. Potrivit documentului, primele 74 de ambulante urmeaza sa fie livrate in primele sapte luni de la semnarea contractului, urmand ca, intr-un an, sa fie livrate toate cele 106 ambulante.

Primaria Capitalei va delimita linia tramvaiului 1/10 de restul traficului pe aproape tot traseul, dupa modelul liniei 21

Primaria Capitalei va delimita linia tramvaiului 1/10 de restul traficului dupa modelul liniilor 21 si 41, potrivit unui proiect care va fi discutat saptamana viitoare de Consiliul General. Delimitarea se va face pe aproape tot traseul, circa 21,6 km, iar valoarea investitiei este estimata la 6,2 milioane lei.

Primaria Capitalei vrea sa ofere ajutor financiar de aproape 11.000 de lei pentru femeile care nu pot avea copii si doresc sa faca fertilizare in vitro

Primaria Capitalei vrea sa ofere ajutor financiar de aproape 11. 000 de lei pentru femeile care doresc sa faca fertilizare in vitro, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de saptamana viitoare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Banii se vor acorda sub forma de vouchere in trei transe doar in baza scrisorii medicale.

Primaria Capitalei vrea sa acorde vouchere pentru fertilizari in vitro

Primaria Capitalei vrea sa acorde vouchere in valoare de 10. 800 de lei cuplurilor infertile pentru a.

Primaria Capitalei a lansat licitatia pentru achizitia a 106 ambulante, valoarea estimata a contractului fiind de circa 40 milioane lei

Primaria Capitalei a lansat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) licitatia privind achizitionarea a 106 ambulante, destinate dotarii Serviciului de Ambulanta Bucuresti. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 14 mai 2018, iar valoarea estimata a contractului este de 40. 300 lei fara TVA.

Primaria Capitalei vrea sa ofere ajutor financiar de aproape 11.000 de lei pentru femeile care nu pot avea copii si doresc sa faca fertilizare in vitro

Primaria Capitalei vrea sa ofere ajutor financiar de aproape 11. 000 de lei pentru femeile care doresc sa faca fertilizare in vitro, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de.

Primaria Capitalei acorda ajutor financiar in valoare de 2.000 de lei pentru femeile insarcinate

Primaria Capitalei ar putea oferi vouchere in valoare de 2. 000 de lei femeilor insarcinate, pentru plata medicamentelor si a serviciilor medicale, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) care va avea loc saptamana viitoare.

Primaria Capitalei amana dezbaterile pe regulamentul privind taximetria pana la finalizarea modificarilor legislative

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat amanarea dezbaterilor privind aprobarea Regulamentului cadru, a Caietului de sarcini si a contractului de atribuire in gestiune delegata pentru organizarea si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )