Libnet.ro
UNICEF

21:45

Primaria Capitalei vrea sa modernizeze parcurile Carol, Cismigiu si Herastrau, o investitie de 56 milioane lei

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei vrea sa modernizeze parcurile Carol, Cismigiu si Herastrau, o investitie de 56 milioane lei

Primaria Capitalei vrea sa modernizeze parcurile Carol, Cismigiu si Herastrau. Astfel, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, miercuri, studiul de fezabilitate si indicatorii tehnico-economici pentru realizarea unui sistem de irigatii in Parcul Parol, dar si reparatii capitale la instalatiile de apa si canalizare. Valoarea estimata a investitiilor este de circa 9,6 milioane lei. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei vrea sa monteze semafoare noi in 101 intersectii din Bucuresti

Primaria Capitalei vrea sa monteze semafoare in 101 intersectii unde au avut loc accidente rutiere sau unde au loc, de obicei, ambuteiaje, potrivit unui proiect de hotarare aflat, miercuri, pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Primaria Capitalei vrea sa monteze semafoare noi in 101 intersectii din Bucuresti

Primaria Capitalei vrea sa monteze semafoare in 101 intersectii unde au avut loc accidente rutiere sau unde au loc, de obicei, ambuteiaje, potrivit unui proiect de hotarare aflat, miercuri, pe ordinea de.

Pupaza Roz distruge traficul din Bucuresti. Primaria Capitalei vrea sa monteze semafoare noi in 101 intersectii

Primaria Capitalei vrea sa monteze semafoare in 101 intersectii unde au avut loc accidente rutiere sau unde au loc, de obicei, ambuteiaje, potrivit unui proiect de hotarare aflat, miercuri, pe ordinea de.

Primaria Capitalei vrea sa monteze semafoare noi in 101 intersectii din Bucuresti

Primaria Capitalei vrea sa monteze semafoare in 101 intersectii unde au avut loc accidente rutiere sau unde au loc, de obicei, ambuteiaje, potrivit unui proiect de hotarare aflat astazi pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

CGMB a aprobat proiectele de hotarare privind lucrarile de reparatii in parcurile Carol I, Cismigiu si Herastrau

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a aprobat, miercuri, proiectele de hotarare privind lucrarile de reparatii ale sistemelor de irigatii, alimentare cu apa si canalizare in Parcul Carol I, lucrarile de reparare a podului din Parcul Cismigiu, dar si pentru repararea aparatorilor de pe malurile lacului Herastrau.

Primaria Capitalei a facut inventarul spatiilor verzi retrocedate: 36 de hectare in parcuri si 23,5 hectare - locuri de joaca. Gabriela Firea:Recuperarea lor va incepe in acest an

In perioada 2001-2013, au fost retrocedate in Bucuresti 36 de hectare in parcuri, iar in ultimii 16 ani au fost restituite23 hectare de spatii verzi/ locuri de joaca, se arata intr-un comunicatemis de Primaria Capitalei. Aceste terenuri au fost retrocedate fie prin dispozitie de primar, fie in baza unor hotarari judecatoresti. Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca va constitui un grup de lucrucare sa identifice solutiile legale pentru a putea recupera parcurile,spatiile verzi sau terenurile pe care sunt amenajate locuri de joaca sicare au fost retrocedate, iar recuperarea va incepe in acest an.

Primaria Capitalei a facut inventarul spatiilor verzi retrocedate: 36 de hectare in parcuri si 23,5 hectare - locuri de joaca. Gabriela Firea: Recuperarea lor va incepe in acest an

In perioada 2001-2013, au fost retrocedate in Bucuresti 36 de hectare in parcuri, iar in ultimii 16 ani au fost restituite 23 hectare de spatii verzi/ locuri de joaca, se arata intr-un comunicat emis de Primaria Capitalei. Aceste terenuri au fost retrocedate fie prin dispozitie de primar, fie in baza unor hotarari judecatoresti. Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca va constitui un grup de lucru care sa identifice solutiile legale pentru a putea recupera parcurile, spatiile verzi sau terenurile pe care sunt amenajate locuri de joaca si care au fost retrocedate, iar recuperarea va incepe in acest an.

Bucuresti: Primaria Capitalei va semaforiza 101 de intersectii

Primaria Capitalei va semaforiza 101 intersectii din Bucuresti, unde s-au inregistrat incidente rutiere. Scopul proiectului este de a fluidiza traficul, sa reduca numarul de emisii poluante, dar si cresterea sigurantei.

Tolo.ro: Primaria Capitalei plateste oameni ca sa scrie la site-ul unei firme private

O noua investigatie publicata de jurnalistii de la GSP, Catalin Tolontan, Mirela Neag si Razvan Lutac, arata ca Primaria Capitalei ar fi platit 100. 000 de euro unor oameni ca sa scrie la un site de cultura detinut de o firma privata. in investigatia jurnalistilor se arata ca firma Brandstorming Services ar fi primit banii pentru ca mai multe persoane angajate acolo sa scrie la site-ul Art7. fm.

Primaria Capitalei: Varuirea cladirilor monument istoric de pe Calea Victoriei este ilegala si constitutie infractiune. Primarul a solicitat Politiei Locale sa trimita de urgenta echipaje

Primaria Generala a Capitalei sustine, intr-o precizare remisa HotNews. ro, ca varuirea celor doua cladiri de pe Calea Victoriei - blocul Rosenthal si fostul casino Victoria - este ilegala si constituie infractiune. PMB sustine ca primarul Gabriela Firea a solicitat Politiei Locale sa trimita de urgenta echipaje care sa cerceteze situatia. Miercuri dimineata, o echipa de muncitori acopereau cu o vopsea gri coloanele varuite cu o zi inainte. Catre doi reporteri HotNews. ro, la momente diferite, muncitorii au precizat ca fac lucrarile la solicitarea Primariei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )