Libnet.ro
UNICEF

23:30

Primarul Bacaului a fost arestat. Romeo Stavarache, din nou la inchisoare

Antena3 Antena3,
Primarul Bacaului a fost arestat. Romeo Stavarache, din nou la inchisoare

12 - Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost arestat preventiv, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bacau, la cererea DNA. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut din nou. continuă pe Antena3

Romeo Stavarache, judecat in regim de urgenta. Procurorii DNA sustin ca a incalcat conditiile eliberarii sub control judiciar si propun arestarea preventiva

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost dus in dimineata zilei de marti, 1 iulie, la Curtea de Apel Bacau, unde judecatorii trebuie sa decida daca va fi arestat preventiv.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, arestat preventiv pentru luare de mita

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache , a fost arestat preventiv, marti, de Curtea de Apel Bacau, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, dupa ce procurorii DNA au descoperit ca edilul a luat legatura cu ceilalti inculpati din dosar.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, arestat preventiv

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv, marti, de Curtea de Apel Bacau. ProcuroriiDNAau solicitat acest lucru intrucat edilul a luat legatura cu ceilalt.

UPDATE Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost arestat preventiv

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv, marti, de Curtea de Apel Bacau, dupa ce procurorii DNA solicitasera acest lucru intrucat edilul a luat legatura cu ceilalti inculpati din dosar, anunta Mediafax. UPDATE: Romeo Stavarache a incalcat interdictiile impuse de instanta interceptari).

Bacau: Primarul Romeo Stavarache, arestat pentru 30 de zile

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL) a fost arestat astazi, prin decizia Curtii de Apel Bacau, pentru luare de mita, ne-a declarat Livia Saplacan, purtatorul de cuvant al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

UPDATE. Romeo Stavarache a fost arestat pentru 30 de zile pentru ca a incalcat conditiile de eliberare sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache,a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca a incalcat conditiile de eliberare sub control judiciar stabilite de magistratii institutiei judecatoresti, in dosarul in care a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce acesta a luat legatura cu ceilalti inculpati din dosar.

Romeo Stavarache, in corzi. Procurorii vin cu dovezi pentru arestarea primarului Bacaului la inalta Curte de Casatie si Justitie

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost eliberat joi seara, dupa ce fusese retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita. El este cercetat sub control judiciar. Procurorii DNA au contestat decizia si vor afla la finele acestei saptamani daca Stavarache va fi arestat sau nu pentru 30 de zile.

Romeo Stavarache, in corzi. Procurorii vin cu dovezi pentru arestarea primarului Bacaului la inalta Curte

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost eliberat joi seara, dupa ce fusese retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita. El este cercetat sub control judiciar. Procurorii DNA au contestat decizia si vor afla la finele acestei saptamani daca Stavarache va fi arestat sau nu pentru 30 de zile.

DNA: Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a vorbit cu ceilalti inculpati din dosar chiar in sediul Politiei

Procurorii DNA arata ca primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a incalcat conditiile controlului judiciar impus in cazul sau, in sensul ca a luat legatura cu alti inculpati din dosar, lucru probat de anchetatori cu o interceptare telefonica purtata de acesta chiar in sediul IPJ Bacau, informeaza Mediafax.

DNA cere din nou ARESTAREA lui Romeo Stavarache, dupa ce i-ar fi amenintat pe martorii din dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut din nou arestarea preventiva a primarul Bacaului, Romeo Stavarache, suspectat ca a primit mita peste 2,3 milioane lei de la patru oameni de afaceri, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )