Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, arestat preventiv

B1 B1,
Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, arestat preventiv

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv, marti, de Curtea de Apel Bacau. ProcuroriiDNAau solicitat acest lucru intrucat edilul a luat legatura cu ceilalt. continuă pe B1

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, arestat preventiv pentru luare de mita

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache , a fost arestat preventiv, marti, de Curtea de Apel Bacau, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, dupa ce procurorii DNA au descoperit ca edilul a luat legatura cu ceilalti inculpati din dosar.

DNA: Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a vorbit cu ceilalti inculpati din dosar chiar in sediul Politiei

Procurorii DNA arata ca primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a incalcat conditiile controlului judiciar impus in cazul sau, in sensul ca a luat legatura cu alti inculpati din dosar, lucru probat de anchetatori cu o interceptare telefonica purtata de acesta chiar in sediul IPJ Bacau, informeaza Mediafax.

UPDATE Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost arestat preventiv

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv, marti, de Curtea de Apel Bacau, dupa ce procurorii DNA solicitasera acest lucru intrucat edilul a luat legatura cu ceilalti inculpati din dosar, anunta Mediafax. UPDATE: Romeo Stavarache a incalcat interdictiile impuse de instanta interceptari).

Bacau: Primarul Romeo Stavarache, arestat pentru 30 de zile

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL) a fost arestat astazi, prin decizia Curtii de Apel Bacau, pentru luare de mita, ne-a declarat Livia Saplacan, purtatorul de cuvant al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Primarul Bacaului a fost arestat. Romeo Stavarache, din nou la inchisoare

12 - Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost arestat preventiv, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bacau, la cererea DNA. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut din nou.

UPDATE. Romeo Stavarache a fost arestat pentru 30 de zile pentru ca a incalcat conditiile de eliberare sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache,a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca a incalcat conditiile de eliberare sub control judiciar stabilite de magistratii institutiei judecatoresti, in dosarul in care a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce acesta a luat legatura cu ceilalti inculpati din dosar.

Romeo Stavarache, judecat in regim de urgenta. Procurorii DNA sustin ca a incalcat conditiile eliberarii sub control judiciar si propun arestarea preventiva

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost dus in dimineata zilei de marti, 1 iulie, la Curtea de Apel Bacau, unde judecatorii trebuie sa decida daca va fi arestat preventiv.

DNA: Romeo Stavarache a incalcat conditiile controlului judiciar chiar in sediul Politiei

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a incalcat conditiile controlului judiciar impus in cazul sau, acesta luand legatura cu alti inculpati din dosar, lucru care a fost probat de anchetatori cu o interceptare.

DNA cere din nou ARESTAREA lui Romeo Stavarache, dupa ce i-ar fi amenintat pe martorii din dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut din nou arestarea preventiva a primarul Bacaului, Romeo Stavarache, suspectat ca a primit mita peste 2,3 milioane lei de la patru oameni de afaceri, in.

Romeo Stavarache a incalcat conditiile de eliberare sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a incalcat conditiile de eliberare sub control judiciar stabilite de magistratii institutiei judecatoresti, in dosarul in care a fost retinut pentru luare de mita.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )