Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul care a avut relatii intime cu minore, imposibil de demis. Cum explica prefectul din Iasi

Antena3 Antena3,
Primarul care a avut relatii intime cu minore, imposibil de demis. Cum explica prefectul din Iasi

Damian Butnariu, primarul din comuna Mogosesti Siret care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore, va putea sa isi duca pana la final mandatul, desi s-a suspendat din PNL. continuă pe Antena3

Primarul care a facut sex cu minore, imposibil de demis. Reactia prim-ministrului si a prefectului de Iasi

Damian Butnariu, primarul din comuna Mogosesti Siret care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore, va putea sa isi duca pana la final mandatul, desi s-a suspendat din PNL. Ludovic Orban promite insa ca Butnariu nu se va mai afla pe listele partidului la urmatoarele alegeri locale.

Primarul care a avut relatii sexuale cu doua minore, pus sub acuzatie penala

O organizatie din Iasi a depus denunt penal impotriva primarului comunei Mogosesti Siret, cel care a.

Primarul care a facut sex cu minore, imposibil de demis. Cum explica prefectul din Iasi

Damian Butnariu, primarul din comuna Mogosesti Siret care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore, va putea sa isi duca pana la final mandatul, desi s-a suspendat din PNL.

Relatii intime intr-o primarie din judetul Iasi, cu doua minore. Edilul a dat 100 de lei unui proxenet care i-a adus la birou o copila rapita de la scoala

Caz socant intr-o comuna din Iasi. Primarul Mogosesti Siret a dat o declaratie in calitate de martor intr-un dosar penal de trafic de minori. Damian Butnariu a recunoscut ca a intretinut relatii intime cu doua minore ce erau traficate, chiar in sediul institutiei publice.

Primarul care a platit 100 de lei unui proxenet, ca sa violeze o minora rapita de la scoala chiar in Primarie

Damian Butnariu, primar in comuna Mogosesti-Siret, a platit 100 de lei unui proxenet ca sa violeze o minora rapita de la scoala chiar in Primarie. Oficialul este edil si in prezent. Primarul care a platit 100 de lei unui proxenet, ca sa violeze o minora rapita de la scoala in Primarie Damian Butnariu PNL) este .

Ce spun votantii despre primarul care a facut sex cu doua minore traficate: A facut de toate, a dat la lume. Cel mai bun baiat a fost Damian Butnariu (VIDEO)

Multi dintre satenii din Mogosesti Siret nu cred ca primarul lor ar fi avut relatii sexuale cu minore in primarie. Oamenii il descriu ca fiind un familist convins si un bun gospodar si cred ca acuzatiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )