Libnet.ro
UNICEF

01:06

Primarul din Pitesti a lovit INTENTIONAT cu masina un politist. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Primarul din Pitesti a lovit INTENTIONAT cu masina un politist. Care este motivul

Un politist local din Pitesti a fost lovit, miercuri, intentionat de masina condusa de primarul din localitatea argeseana Micesti, Dumitru Voicu, care a refuzat sa se legitimeze, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Politist local din Pitesti, lovit intentionat cu masina de un primar care a refuzat sa se legitimeze

Un politist local din Pitesti a fost lovit, miercuri, intentionat de masina condusa de primarul din localitatea argeseana Micesti, Dumitru Voicu, care a refuzat sa se legitimeze dupa ce a fost oprit de catre agent pe motiv ca intrase pe contrasens pe o strada spre parcarea Primariei Pitesti, relateaza Mediafax.

Primarul dintr-o comuna din Arges a lovit INTENTIONAT cu masina un politist. Care este motivul

Un politist local din Pitesti a fost lovit, miercuri, intentionat de masina condusa de primarul din localitatea argeseana Micesti, Dumitru Voicu, care a refuzat sa se legitimeze, informeaza Mediafax.

Pitesti: Un politist local a fost lovit intentionat cu masina de un primar care a refuzat sa se legitimeze

Un sofer a lovit intentionat cu masina un politist local din Pitesti care il oprise pentru ca intrase pe contrasens pe o strada. Potrivit unor surse, citate de Mediafax, soferul recalcitrant este primarul.

Situatie aberanta, unica in Romania: Primarul din Iasi conduce municipiul din sufrageria unei vile de lux din cel mai exclusivist cartier rezidential din oras

Dupa ce primarul Gheorghe Nichita, a ajuns in vizorul DNA, momentan fiind arestat la domiciliu, municipiul Iasi traverseaza o situatie administrativa aberanta si fara precedent in Romania, scrie Adevarul.

ANI: Primarul din Jilava are o avere nejustificata de un milion de euro

Agentia Nationala de Integritate a constat ca exista o diferenta nejustificata intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada 2008-2011 de catre Mladin Adrian, primarul Comunei Jilava. Potrivit.

Cum vrea sa asigure primarul din Brasov siguranta cetatenilor lui

Butoane de panica si camere video de supraveghere vor fi montate in zonele de risc din Brasov, pentru a creste siguranta oamenilor, in urma unui proiect european in valoare de peste 10 milioane de lei, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )