Libnet.ro
UNICEF

01:06

Primarul dintr-o comuna din Arges a lovit INTENTIONAT cu masina un politist. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Primarul dintr-o comuna din Arges a lovit INTENTIONAT cu masina un politist. Care este motivul

Un politist local din Pitesti a fost lovit, miercuri, intentionat de masina condusa de primarul din localitatea argeseana Micesti, Dumitru Voicu, care a refuzat sa se legitimeze, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Politist local din Pitesti, lovit intentionat cu masina de un primar care a refuzat sa se legitimeze

Un politist local din Pitesti a fost lovit, miercuri, intentionat de masina condusa de primarul din localitatea argeseana Micesti, Dumitru Voicu, care a refuzat sa se legitimeze dupa ce a fost oprit de catre agent pe motiv ca intrase pe contrasens pe o strada spre parcarea Primariei Pitesti, relateaza Mediafax.

Invazie de melci intr-o comuna din Arges

Dupa barza mutata prin ordin de ministru, locuitorii din Schitu Golesti se confrunta cu probelem serioase privind o invazie a melcilor. Astfel, oamenii se planga ca melcii le-au invadat gradinile si le distrug culturile de salata si de varza, scrie presa locala.

Primarul din Pitesti a lovit INTENTIONAT cu masina un politist. Care este motivul

Un politist local din Pitesti a fost lovit, miercuri, intentionat de masina condusa de primarul din localitatea argeseana Micesti, Dumitru Voicu, care a refuzat sa se legitimeze, informeaza Mediafax.

Pitesti: Un politist local a fost lovit intentionat cu masina de un primar care a refuzat sa se legitimeze

Un sofer a lovit intentionat cu masina un politist local din Pitesti care il oprise pentru ca intrase pe contrasens pe o strada. Potrivit unor surse, citate de Mediafax, soferul recalcitrant este primarul.

Cum sunt executati banii publici intr-o comuna din Braila: intr-un parculet din localitatea Stancuta sunt 175 de cosuri de gunoi si 122 de banci (FOTO)

Primarul unei comune din Braila a luat o decizie demna de o parodie. Edilul localitatii Stancuta, Nicu Turcu, a dispus ca in doua parcuri din sat sa fie instalate circa 200 de cosuri de gunoi si tot atatea.

Invazie de melci intr-o comuna din Romania. Autoritatile spun ca sunt depasite de situatie

Oamenii din Schitu Golesi se confrunta cu o noua problema. Dupa cuibul de barza, localnicii sunt acum invadati de melci. Multe culturi au fost deja distruse, iar daca fenomenul nu este stopat, ar putea fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )