Libnet.ro
UNICEF

09:15

Primarul Timisoarei nu demisioneaza dupa ce a fost trimis in judecata de DNA: PNL trebuie sa decida daca eu sunt o povara pentru partid sau nu Robu a povestit de la ce a pornit totul: Niste maghernite (VIDEO)

B1 B1,
Primarul Timisoarei nu demisioneaza dupa ce a fost trimis in judecata de DNA: PNL trebuie sa decida daca eu sunt o povara pentru partid sau nu Robu a povestit de la ce a pornit totul: Niste maghernite (VIDEO)

Nicolae Robu, primarul Timisoarei, a explicat ca nu se simte cu nimic incarcat la constiinta si ca PNL trebuie sa decida daca el este o povara pentru partid sau nu. Edilul a facut. continuă pe B1

Reactia primarului Timisoarei, dupa ce a fost trimis in judecata de DNA in dosarul caselor nationalizate: Sunt surprins. Toata viata mea am fost un om ultracinstit

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, se declara surprins ca a fost trimis in judecata de DNA in dosarul privind casele nationalizate, spunand ca toata viata sa a fost un om ultracinstit si ca nu are nimic in comun cu vanzarea sau retrocedarea locuintelor.

Nicolae Robu, dupa ce a fost trimis in judecata: Cu mine ca primar nu s-a retrocedat nicio cladire, nici catre clanuri, nici catre neclanuri

Nicolae Robu, primarul Timisoarei, a scris din Dubai un mesaj pe Facebook, sustinand ca nu are nicio vina in dosarul DNA legat de retocedarile ilegale.

Primarul Timisoarei, trimis in judecata de DNA. Nicolae Robu e acuzat de abuz in serviciu

Nicolae Robu, primarul Timisoarei, a fost trimis in judecata de DNA, alaturi de alti inculpati, in dosarul privind casele nationalizate, edilul fiind acuzat de procurori de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite in forma continuata.

Primarul Timisoarei a fost trimis in judecata in dosarul vanzarii mai multor imobile din centrul vechi al orasului

Primarul Timisoarei Nicolae Robu a fost trimis in judecata, alaturi de alte opt persoane, in dosarul privind vanzarea frauduloasa si la preturi modice a unui numar de 207 imobile, majoritatea situate in centrul vechi al municipiului Timisoara.

Primarul Timisoarei, trimis in judecata

Nicolae Robu, primarul municipiului Timisoara, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nat.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei, trimis oficial in judecata de DNA.in cazul meu s-auvandut de aparatul primariei doua maghernite

Nicolae Robu, primarul Timisoarei, a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie Timis, intr-un dosar legat de vanzarea ilegala a unor imobile. in carca lui Robu au fost trecute doua maghernite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )