Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele declaratii ale lui Sumudica, dupa ce Astra Giurgiu a ratat calificarea in Liga Europa

România Liberă România Liberă,
Primele declaratii ale lui Sumudica, dupa ce Astra Giurgiu a ratat calificarea in Liga Europa

Tehnicianul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica, a declarat, joi seara, ca formatia sa a jucat fara agresivitate si nu a stiut sa gestioneze bine anumite momente la meciul cu AZ Alkmaar . continuă pe România Liberă

Sumudica promite un fotbal ofensiv in returul cu Alkmaar

Pentru Marius Sumudica si Astra Giurgiu returul de joi seara cu AZ Alkmaar reprezinta batalia care inchide practic razboiul verii.

Astra Giurgiu pierde calificarea cu Alkmaar in ultimele zece minute

Marius Sumudica a avut dreptate cand a spus ca echipa sa nu stie sa se apere. A dovedit-o Astra Giurgiu in returul cu Alkmaar, cand a primit doua goluri in ultimele zece minute si a ratat calificarea.

Sumudica despre neconvocarea lui Budescu la nationala: Daca era de la Steaua...

Antrenorul Marius Sumudica a vorbit, duminica seara, dupa meciul castigat de Astra Giurgiu contra celor de la CSMS Iasi despre situatia lui Constantin Budescu si perspectiva ca acesta sa fie lasat in afara lotului primei reprezentative.

Echipele probabile la Alkmaar-Astra. Sumudica: Eu nu stiu sa ma apar

Pentru al doilea an consecutiv Astra Giurgiu bate la portile grupelor Ligii Europa si in calea formatiei lui Marius Sumudica mai sunt 90 de minute din dubla cu Alkmaar.

Primele imagini cu Mohammad Munaf, dupa capturare

Politia Romana a publicat primele imagini cu Mohammad Munaf, dupa capturare. Mohammad Munaf, condamnat definitiv, in anul 2008, la zece ani de inchisoare in dosarul rapirii celor trei jurnalisti.

Precizari ale Administratiei Prezidentiale dupa ce Rise Project a scris ca familia Iohannis nu si-ar fi declarat corect veniturile din chirii: Toate veniturile au fost mentionate in declaratiile de avere, orice alta modalitate de calcul constituie o spec

Toate veniturile obtinute de Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, din inchirierea imobilelor detinute in proprietate si coproprietate se regasesc integral in declaratiile de avere depuse. Nu exista nicio suma provenita din chirii care sa nu fi fost declarata din 2004 pana in prezent, arata Administratia Prezidentiala intr-un comunicat, la scurt timp dupa ce site-ul de investigatii jurnalistice RISE Project a scris despre o presupusa diferenta de 115. 000 de euro intre veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis le-a consemnat in declaratiile de avere, in perioada 2005-2008, si sumele prezente in contractele pe care le-a semnat pentru inchirierea proprietatilor sale imobiliare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2262 seconds )