Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cererea pentru inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely, trimisa la Comisia juridica

România Liberă România Liberă,
Cererea pentru inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely, trimisa la Comisia juridica

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a trimis, luni, la Comisia juridica cererea procurorului general pentru inceperea urmaririi penale a a deputatului UDMR, Laszlo Borbely. continuă pe România Liberă

Surse: Aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale si a arestarii. Elena Udrea: Se doreste sa tac

Update: Surse de la Parlament afirma ca in Comisia Juridica au fost avizate favorabil atat inceperea urmaririi penale, cat si arestarea Elenei Udrea. Stire initialaElena Udrea a ajuns la Parlament, acolo unde.

Aviz FAVORABIL pentru inceperea urmaririi penale si a arestarii. Elena Udrea: Se doreste sa tac

Update: Surse de la Parlament afirma ca in Comisia Juridica au fost avizate favorabil atat inceperea urmaririi penale, cat si arestarea Elenei Udrea. Comisia a avizat favorabil doua mandate de arestare.

Comisia juridica a Camerei dezbate cu celeritate avizul pentru urmarirea penala a lui Laszlo Borbely

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, luni, ca trimita Comisiei juridice cererea procurorului general pentru inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely. Secretarul Camerei, deputatul Nicolae.

Procurorii au decis inceperea urmaririi penale in urma investigatiei HOTI LA METRU PATRAT a echipei in premiera cu Carmen Avram

Procurorii au decis inceperea urmaririi penale in cazul personajelor cheie ale investigatiei Hoti la metru patrat, realizata de echipa emisiunii in premiera cu Carmen Avram. Este vorba despre angajati DNA.

DNA: Laszlo Borbely intervenea pentru licitatii. Cum facea TRAFIC de influenta fostul ministru

DNA a cerut din nou Camerei Deputatilor incuviintarea urmaririi penale in cazul fostului ministru Laszlo Borbely. Procurorii il acuza pe Borbely de trafic de influenta. Din intercepari, reiese.

Cum va vota PMP cererea de arestare a Elenei Udrea

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, duminica, in cadrul congresului PMP, ca parlamentarii PMP vor vota in Parlament pentru inceperea urmaririi penale. El a afirmat ca spera ca Elena Udrea sa-si poata dovedi nevinovatia in instanta, informeaza Mediafa .

Avizul pentru urmarirea penala a lui Borbely va fi dezbatut cu celeritate de Comisia juridica

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis astazi sa trimita Comisiei juridice cererea procurorului general pentru inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely, a anuntat secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, precizand ca s-a cerut dezbaterea cu celeritate.

UPDATE Comisia juridica a avizat favorabil cererile de arestare si de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii si solicitarile de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, in cele doua dosare Gala Bute si Microsoft. Elena Udrea a participat la sedinta Comisiei, care s-a desfasurat cu usile inchise, insotita de trei avocati, informeaza Agerpres. Udrea a declarat ca i se pare normal ca parlamentarii PMP sa voteze pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau, adaugand ca Parlamentul nu trebuie sa fie scut in fata anchetelor de acest fel.

Comisia Juridica a dat aviz pozitiv pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz pozitiv, duminica seara, pentru inceperea urmaririi penale in cazulElenei Udrea in dosarul Gala Bute, relateazaB1 TV. Au fost 20 voturi pentr.

Eugen Tomac: Parlamentarii PMP vor vota impotriva urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

Presedintele PMP Eugen Tomac a precizat, duminica, pentru Mediafax, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, dar in favoarea inceperii urmaririi penale in ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )