Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primele doua cereri in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale in dosarul Gala Bute, aprobate cu 285 de voturi pentru si 49 impotriva (VIDEO)

B1 B1,
Primele doua cereri in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale in dosarul Gala Bute, aprobate cu 285 de voturi pentru si 49 impotriva (VIDEO)

UPDATE 21:20:Deputatii au inceput votul privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea Gabriela in dosarul Gala Bute. UPDATE 21:13:A doua cerere referitoare la inceperea. continuă pe B1

Surse: Prima cerere in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale, aprobata de deputati (VIDEO)

UPDATE 20:45:Deputatii au inceput votul pentru a doua cerere pe numele deputatului, referitoare la formularea cererii de urmarire penala pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, in dosarul.

Conducerea Camerei a sesizat Comisia Juridica cu alte doua cereri ale DNA in cazul Elenei Udrea

Conducerea Camerei Deputatilor a luat, vineri, in discutie alte doua cereri trimise de DNA, referitoare la Elena Udrea, una privind incuviintarea urmaririi penale ca urmare a nerespectarii controlului judiciar si o alta de retinere si arestare preventiva pentru nerespectarea controlului judiciar.

Camera Deputatilor va da sase voturi distincte in cazul Elenei Udrea

Camera Deputatilor va da, luni, de la ora 17,00, sase voturi distincte cu bile pentru solicitarile Justitiei in privinta Elenei Udrea. Trei din tre acestea vor fi pentru inceperea urmaririi penale in doua.

Primele doua cereri de incepere a urmaririi penale si prima cerere de arestare preventiva pentru Elena Udrea, aprobate de deputati (VIDEO)

UPDATE 22:03:Deputatii au aprobat cererea procurorilor de incuviintare a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, cu 219 voturi pentru si 102 voturi impotriva.

Eugen Tomac: Parlamentarii PMP vor vota impotriva urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

Presedintele PMP Eugen Tomac a precizat, duminica, pentru Mediafax, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, dar in favoarea inceperii urmaririi penale in ca.

Alina Gorghiu, despre votul in cazul Elenei Udrea: Orice fel de opozitie inseamna o mie de pasi inapoi in reforma

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, intrebata cum va vota PNL, in plenul Camerei Deputatilor, la cererea DNA privind arestarea deputatei Elena Udrea, ca orice fel de opozitie de a vota o.

Ziua decisiva pentru arestarea Elenei Udrea a sosit. ii pune DNA catusele in aceasta seara?

Deputatul Elena Udrea a venit, luni, in jurul orei 18. 15 in plen sa participe la sedinta Camerei Deputatilor in care se voteaza cele 6 cereri ale justitiei in cazul sau, trei de incepere a urmaririi sale.

Adevarul LIVE, ora 13.00. Cartianu despre cele trei cereri exceptionale de arestare a Elenei Udrea

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza, la Adevarul LIVE, de la ora 13. 00, cazul Elena Udrea din Parlamentul Romaniei. DNA a cerut alesilor ridicarea imunitatii fostei sefe a Partidului Miscarea Populara pentru ca aceasta sa poata fi cercetata penal si arestata.

VIDEO Adevarul Live. Cartianu, despre cele trei cereri exceptionale de arestare a Elenei Udrea

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza, la Adevarul Live, cazul Elena Udrea din Parlamentul Romaniei. DNA a cerut alesilor ridicarea imunitatii fostei sefe a Partidului Miscarea Populara pentru ca aceasta sa poata fi cercetata penal si arestata.

Deputatii voteaza luni cererile de incuviintare a arestarii preventive si a urmaririi penale pe numele Elenei Udrea

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor urmeaza sa trimita, luni, cererile de incuviintare a arestarii preventive si urmarire penala pe numele Elenei Udrea catre plenul reunit al Camerei. Deputatii vor vota i.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )