Libnet.ro
UNICEF

17:00

Primele IMAGINI de la TRAGEDIA de la NUNTA: Zeci de raniti, dupa ce balustrada unei pensiuni s-a PRABUSIT peste oameni (FOTO)

B1 B1,
Primele IMAGINI de la TRAGEDIA de la NUNTA: Zeci de raniti, dupa ce balustrada unei pensiuni s-a PRABUSIT peste oameni (FOTO)

O nunta care avea loc in statiunea turistica Durau din judetul Neamt s-a sfarsit tragic. Cel putin 14 persoane care participau la eveniment au fost ranite, duminica seara, dupa ce balustrada unei pensiuni. continuă pe B1

Primele imagini cu accidentul rutier in care a fost implicat actorul George Clooney

Au aparut primele imagini cu accidentul rutier in urma caruia George Clooney a ajuns la spital. Actorul american, in varstade 57 de ani, a lovit o masina in timp ce mergea pe un.

Primele imagini cu infractorii urmariti de politie, vineri. Cinci masini au fost facute praf la semafor

Imagini in exclusivitate din timpul urmaririi ca in filme de vineri, din cartierul Floreasca din Bucuresti. Soferul unui Audi care era urmarit de un echipaj de politie a provocat un accident in lant in zona .

Razvan Ciobanu, criza de nervi la audierile in dosarul Droguri pentru VIP-uri! Primele imagini

In dosarul Stupefiante pentru Vipuri au fost audiate nume grele din showbiz si anume Elis Armeanca, Ramona Badulescu si Razvan Ciobanu. Din primele informatii, Elis Armeanca este citat in calitate.

Accident teribil in Timis. Un mort si trei raniti, dupa ce autoturismul in care erau s-a izbit violent de un stalp

Un accident rutier soldat cu un decedat si alte trei victime transportate la spital a avut loc duminica dupa-amiaza pe raza localitatii Alios, dupa ce soferul autoturismului in care se aflau a pierdut controlul.

ACCIDENT GRAV in Arges: Un mort si sase raniti, dupa o depasire neregulamentara

Sase persoane au fost ranite dupa un accident rutier produs intre o masina si o caruta in comuna argeseana Maracineni, la cativa kilometri de intrarea in Pitesti. Soferul autoturismului, in.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )