Libnet.ro
UNICEF

11:00

Primele reactii ale institutiilor in cazul Turcescu

România Liberă România Liberă,
Primele reactii ale institutiilor in cazul Turcescu

La cateva zile dupa spovedania in care jurnalistul Robert Turcescu s-a autodeconspirat ca ofiter acoperit al unui serviciu de informatii, politicienii continua sa isi dea cu parerea, iar cateva institutii ale statului studiaza in ce masura sunt abilitate sa se pronunte. continuă pe România Liberă

Parchetul a inceput verificarile in cazul Turcescu. Dobritoiu cere audierea ministrului MApN si il acuza pe jurnalist ca a adus atingere grava reputatiei Armatei

10 - Presedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor spune ca nu este nevoie de audierea ministrului Apararii in cazul Turcescu, asa cum ceruse fostul ministru Dobritoiu.

Dobritoiu vrea sa il cheme la audieri pe ministrul Apararii pentru a elucida cazul Turcescu

Daca Turcescu a fost acoperit, categoric ca nu vom primi nicio informatie. Daca Turcescu nici nu a existat in evidentele Directiei Generale de Informatii Militare sau Directiei Generale de Informatii a Armatei, categoric asta se poate spune: Nu a existat Turcescu in evidentele noastre, punct, a declarat Dobritoiu.

VIDEO. Dobritoiu vrea sa il cheme la audieri pe ministrul Apararii pentru a elucida cazul Turcescu

Daca Turcescu a fost acoperit, categoric ca nu vom primi nicio informatie. Daca Turcescu nici nu a existat in evidentele Directiei Generale de Informatii Militare sau Directiei Generale de Informatii a Armatei, categoric asta se poate spune: Nu a existat Turcescu in evidentele noastre, punct, a declarat Dobritoiu.

Reactia MApN la cazul Turcescu: Nu comentam; daca se constata nereguli, sa se pronunte alte institutii

MApN a precizat ca nu are niciun comentariu de facut cu privire la cazul jurnalistului Robert Turcescu si dezvaluirea acestuia ca ar fi fost ofiter sub acoperire, ministerul precizand ca aplica legile tarii si ca, in cazul sesizarii unor nereguli, alte.

Tiberiu Nitu: Parchetul s-ar putea autosesiza in cazul Turcescu. Evaluam situatia

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat marti ca Parchetul instantei supreme evalueaza situatia in cazul lui Robert Turcescu, dupa ce acesta a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit. El a mai.

100% fara precedent. Deschide cazul Turcescu o cutie a Pandorei?

Ministerul Apararii Nationale a refuzat, ieri, sa comenteze informatiile surprinzatoare dezvaluite de jurnalistul Robert Turcescu, potrivit carora ar fi fost ofiter sub acoperire cu grad de locotenent-colonel. Realizatorul de emisiuni de televiziune si radio a precizat ca alte informatii si probe va prezenta doar in instanta.

Fostul consilier al lui Crin Antonescu cere socoteala MAPN in legatura cu cazul Turcescu

Fostul consilier prezidential al lui Crin Antonescu in timpul interimatului acestuia, deputatul clujean Radu Zlati, ridica o serie de intrebari la care Ministerul Apararii Nationale, serviciul specializat de informatii al acesteia si, nu in ultimul rand, Robert Turcescu, ar trebui sa raspunda.

UPDATE Postare stranie pe blogul si contul de Facebook ale lui Robert Turcescu: o asa-zisa marturisire ca ar fi fost ofiter acoperit

Pe blogul jurnalistului Robert Turcescu a aparut duminica o postare intitulata Marturisire si spovedanie, in care acesta scrie ca ar fi fost lt. -colonel sub acoperire. Robert Turcescu are telefonul inchis si pana la ora publicarii acestei stiri nu a putut fi contactat, astfel incat nu este clar deocamdata daca postarea ii apartine sau pagina sa a fost sparta. Vom reveni cu detalii. UPDATE 2 B1 TV anunta ca Robert Turcescu este invitat de la ora 21. 00 in emisiunea Sorinei Matei. UPDATE Un cititor al blogului lui Turcescu semnaleaza ca fotografia de pe asa-zisele documente este decupata din fotografia de prezentare a lui Turcescu de pe site-ul sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )