Libnet.ro
UNICEF

09:00

Primul canibal din istoria Romaniei, detalii infioratoare: Prima data i-am mancat

Playtech Playtech,
Primul canibal din istoria Romaniei, detalii infioratoare: Prima data i-am mancat

Canibalismul uman este actul sau practica oamenilor care mananca carnea sau organele interne ale altor fiinte umane. Cam asta ar fi definitia acestui act abominabil. De-a lungul istoriei au existat cazuri celebre de canibalism. in Romania au fost de-ajuns cateva cazuri de notorietate ca sa oripileze intreeaga opinie publica. Unul dintre acestea a fost si . continuă pe Playtech

Ai vazut movilele misterioase din nordul Romaniei? Localnicii se tem de ele si spun ca sunt blestemate

Localnicii unui sat din nordul Romaniei se tem de peisajele ce par extrem de simple la prima vedere. Ce se intampla cu movilele misterioase din Botosani si de ce le este oamenilor frica? Povestile satenilor versus ipotezele specialistilor. Movile misterioase din Botosani. De ce localnicii sunt speriati de ele? Cei care au avut posibilitatea si .

A murit Eddie Van Halen, unul dintre cei mai straluciti chitaristi din istoria muzicii rock. Ce mesaj a transmis fiul sau

Eddie Van Halen, considerat unul dintre cei mai buni chitaristi rock din toate timpurile, a murit marti, la varsta de 65 de ani, la Centrul de Sanatate Providence Saint Johns din Santa Monica, din California, SUA. Alaturi de el s-au aflat sotia, fiul si fratele acestuia. Cine a transmis vestea mortii Eddie Van Halen a .

Primul turneu din 2021 anulat de pandemie

Turneul WTA de la Auckland Noua Zeelanda) nu se va mai disputa in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

Primul oras din Romania care impune obligativitatea purtarii mastii la 100 de metri in jurul scolilor

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis sambata ca, incepand de luni, purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul unitatilor de invatamant din judet este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )