Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primul caz de coronavirus confirmat in Grecia

Antena3 Antena3,
Primul caz de coronavirus confirmat in Grecia

Primul caz de coronavirus a fost confirmat in Grecia, au anuntat reprezentantii Ministerului Sanatatii din tara respectiva. continuă pe Antena3

Grecia a confirmat primul caz de coronavirus

Grecia a confirmat primul caz de coronavirus. Anuntul a fost facut de Sotiris Tsiodras, reprezentant al Ministerului Sanatatii din aceasta tara. Marti au fost confirmate primele cazuri si in Croatia.

Primarul din Focsani a anuntat ca va inchide orasul la primul caz de coronavirus confirmat

Primarul din Focsani, Cristi Misaila, a declarat ca va inchide orasul, daca se va semnala primul caz de coronavirus.

Primul caz de coronavirus in Grecia. Franta a anuntat al doilea deces

Franta a raportat miercuri dimineata al doilea deces cauzat de Covid-19, iar Grecia a anuntat primul caz de infectare, in contextul in care virusul din China s-a raspandit in 35 de tari la nivel global.

BREAKING NEWS. A fost CONFIRMAT primul caz de coronavirus din Romania

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a anuntat, miercuri seara, confirmarea.

Primul caz de coronavirus in America de Sud, pe punctul de a fi confirmat in Brazilia

Un prim caz de infectare cu noul coronavirus ar putea fi inregistrat in Brazilia. Autoritatile sanitare din aceasta tara au anuntat ca un locuitor din Sao Paulo a fost testat pentru COVID-19, dar un al doilea te.

ULTIMA ORA LIVEVIDEOTEXT Primul caz de infectie cu coronavirus, confirmat oficial in Romania: Un barbat din Gorj care a intrat in contact cu italianul care a vizitat recent tara noastra

Primul caz de infectie cu coronavirus de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat oficial in aceasta seara, a declarat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, pentru HotNews. ro. Este vorba despre un barbat din judetul Gorj, care a intrat in contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus care a vizitat recent Romania. Barbatul din Gorj a fost plasat in carantina si va fi transportat la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde va fi tratat. El va ajunge la Bucuresti in circa 4-5 ore, potrivit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Romania a avut peste 20 de cazuri de infectie cu SARS in timpul epidemiei din China, din 2003. Toti bolnavii au fost tratati la Institutul Matei Bals si nu s-a inregistrat niciun decesGravitatea infectiilor cu Covid2019 este cam aceeasi ca gravitatea unei gripe -Interviu cu cercetatorul Mihai NeteaTe-ai intors in Romania dintr-o zona afectata de coronavirus sau urmeaza sa revii in tara? Ghidul complet cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Coronavirus: Primul caz raportat an sudul Italiei

Autoritaapoundile italiene au anunapoundat primul caz de coronavirus anregistrat an sudul apoundarii, la o femeie originara din Bergamo, la nord-vest de Milano, care se afla an vacanapounda la Palermo Sicilia). Prea159;edintele regiunii Sicilia, Nello Musumeci, a confirmat.

Primul caz de coronavirus din Romania. Este vorba de o persoana din Gorj

Conform unor surse din Ministerul Sanatatii, avem primul pacient din Romania confirmat cu coronavirusul Covid-19. Este vorba de un pacient din Gorj, care a intrat in contact cu italianul bolnav care a vizitat judetele Dolj si Gorj.

Primul caz de coronavirus din Macedonia de Nord. Femeia se intorsese recent din Italia

Macedonia de Nord a raportat primul sau caz de infectie cu coronavirus, dupa ce o femeie, care a revenit recent din Italia, a fost depistata pozitiv, a anuntat ministerul macedonean al sanatatii, miercuri,.

Epidemia de coronavirus: Georgia a anuntat primul caz de contaminare

Georgia a anuntat, miercuri, ca a inregistrat primul caz de contaminare cu noul coronavirus, fiind si primul in Caucazul de Sud, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )