Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREAKING NEWS. A fost CONFIRMAT primul caz de coronavirus din Romania

România Liberă România Liberă,
BREAKING NEWS. A fost CONFIRMAT primul caz de coronavirus din Romania

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a anuntat, miercuri seara, confirmarea. continuă pe România Liberă

Ministra Sanatatii: in Moldova nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a declarat ca in Moldova nu a fost depistat niciun caz de infectare cu coronavirus. Ea a comunicat ca Moldova a primit teste din Germania atat pentru determinarea coronavirusului, cat si pentru confirmarea acestuia.

Grecia a confirmat primul caz de coronavirus

Grecia a confirmat primul caz de coronavirus. Anuntul a fost facut de Sotiris Tsiodras, reprezentant al Ministerului Sanatatii din aceasta tara. Marti au fost confirmate primele cazuri si in Croatia.

Primul caz de coronavirus confirmat in Grecia

Primul caz de coronavirus a fost confirmat in Grecia, au anuntat reprezentantii Ministerului Sanatatii din tara respectiva.

Primarul din Focsani a anuntat ca va inchide orasul la primul caz de coronavirus confirmat

Primarul din Focsani, Cristi Misaila, a declarat ca va inchide orasul, daca se va semnala primul caz de coronavirus.

Primul caz de coronavirus din Romania. Este vorba de o persoana din Gorj

Conform unor surse din Ministerul Sanatatii, avem primul pacient din Romania confirmat cu coronavirusul Covid-19. Este vorba de un pacient din Gorj, care a intrat in contact cu italianul bolnav care a vizitat judetele Dolj si Gorj.

Coronavirus in Romania Cine e italianul suspectat ca a adus coronavirusul in tara noastra. Ce a facut in judetul Gorj, unde a fost confirmat primul caz din Romania

Barbatul de 71 de ani, cu resedinta in orasul Cattolica regiunea Emilia Romagna), a fost in tara noastra in perioada 18-22 februarie, unde le-a vizitat pe rudele sotiei sale, care este romanca, si a avut mai multe intalniri de afaceri. El a ajuns in Romania pe aeroportul din Craiova, apoi a locuit in judetul Gorj.

Primul caz de coronavirus din Macedonia de Nord. Femeia se intorsese recent din Italia

Macedonia de Nord a raportat primul sau caz de infectie cu coronavirus, dupa ce o femeie, care a revenit recent din Italia, a fost depistata pozitiv, a anuntat ministerul macedonean al sanatatii, miercuri,.

ULTIMA ORA LIVEVIDEOTEXT Primul caz de infectie cu coronavirus, confirmat oficial in Romania: Un barbat din Gorj care a intrat in contact cu italianul care a vizitat recent tara noastra

Primul caz de infectie cu coronavirus de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat oficial in aceasta seara, a declarat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, pentru HotNews. ro. Este vorba despre un barbat din judetul Gorj, care a intrat in contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus care a vizitat recent Romania. Barbatul din Gorj a fost plasat in carantina si va fi transportat la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde va fi tratat. El va ajunge la Bucuresti in circa 4-5 ore, potrivit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Romania a avut peste 20 de cazuri de infectie cu SARS in timpul epidemiei din China, din 2003. Toti bolnavii au fost tratati la Institutul Matei Bals si nu s-a inregistrat niciun decesGravitatea infectiilor cu Covid2019 este cam aceeasi ca gravitatea unei gripe -Interviu cu cercetatorul Mihai NeteaTe-ai intors in Romania dintr-o zona afectata de coronavirus sau urmeaza sa revii in tara? Ghidul complet cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Primul caz de coronavirus in America de Sud, pe punctul de a fi confirmat in Brazilia

Un prim caz de infectare cu noul coronavirus ar putea fi inregistrat in Brazilia. Autoritatile sanitare din aceasta tara au anuntat ca un locuitor din Sao Paulo a fost testat pentru COVID-19, dar un al doilea te.

Coronavirusul se extinde in Spania Primul caz de infectie din Catalonia a fost confirmat la o femeie din Barcelona ce s-a intors din nordul Italiei

Epidemia de coronavirus incepe sa se extinda si pe continentul european dupa ce a ucis peste 2. 500 de persoane in China. Primul caz din Catalonia a confirmat marti dupa-amiaza de autoritati. Este vorba de o fe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )