Libnet.ro
UNICEF

08:15

Primul caz de infectare cu coronavirus confirmat in Irlanda de Nord

Adevărul Adevărul,
Primul caz de infectare cu coronavirus confirmat in Irlanda de Nord

In urma cu putin timp autoritatile din Irlanda de Nord au confirmat primul caz de infectare cu coronavirus, relateaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Primul caz de coronavirus confirmat in Grecia

Primul caz de coronavirus a fost confirmat in Grecia, au anuntat reprezentantii Ministerului Sanatatii din tara respectiva.

ULTIMA ORA LIVEVIDEOTEXT Primul caz de infectie cu coronavirus, confirmat oficial in Romania: Un barbat din Gorj care a intrat in contact cu italianul care a vizitat recent tara noastra

Primul caz de infectie cu coronavirus de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat oficial in aceasta seara, a declarat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, pentru HotNews. ro. Este vorba despre un barbat din judetul Gorj, care a intrat in contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus care a vizitat recent Romania. Barbatul din Gorj a fost plasat in carantina si va fi transportat la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde va fi tratat. El va ajunge la Bucuresti in circa 4-5 ore, potrivit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Romania a avut peste 20 de cazuri de infectie cu SARS in timpul epidemiei din China, din 2003. Toti bolnavii au fost tratati la Institutul Matei Bals si nu s-a inregistrat niciun decesGravitatea infectiilor cu Covid2019 este cam aceeasi ca gravitatea unei gripe -Interviu cu cercetatorul Mihai NeteaTe-ai intors in Romania dintr-o zona afectata de coronavirus sau urmeaza sa revii in tara? Ghidul complet cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Primarul din Focsani a anuntat ca va inchide orasul la primul caz de coronavirus confirmat

Primarul din Focsani, Cristi Misaila, a declarat ca va inchide orasul, daca se va semnala primul caz de coronavirus.

VIDEO Primul caz de coronavirus in Romania, confirmat de Raed Arafat. Ce se intampla cu pacientul acum

Conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, miercuri seara, dupa ce in tara noastra a fost confirmat primul caz de coronavirus. Este vorba despre un caz al unei persoane din Gorj, care se afla la acest moment in tara. Acesta persoana a intrat in contact cu cetateanul din Italia care a fost in vizita in tara .

Primul caz de coronavirus, in Olanda

Primul caz de coronavirus in Olanda a fost confirmat. Este vorba despre o persoana care a venit din Italia, victima a fost plasata de urgenta in carantina.

Iohannis, dupa primul caz de coronavirus in Romania: Nu e niciun motiv real de panica

Presedintele Klaus Iohannis face un apel la calm, dupa ce a aparut primul caz de coronavirus si in Romania si cere populatiei sa asculte sfaturile avizate ale medicilor, pentru a tine la distanta o epidemie de panica, cu consecinte nocive pentru semenii nostri.

Trei dintre romanii infectati cu coronavirus s-au vindecat. in ce stare sunt ceilalti trei

Primul caz de coronavirus, confirmat in Romania. in aceasta seara, potrivit Digi24, a fost confirmat oficial in Romania primul pacient confirmat ca fiind infectat cu coronavirus. Este vorba despre o persoana care a intrat in contact cu italianul infectat cu coronavirus, in varsta de 71 de ani. La ora 23. 00, urmeaza ca Ministerul Sanatatii sa .

Ludovic Orban, dupa primul caz de coronavirus: Nu trebuie sa se sperie nimeni, e vorba de un virus cunoscut

Ludovic Orban a avut joi o prima reactie dupa primul caz declarat de coronavirus.

Primul caz de coronavirus confirmat in Norvegia

Primul caz de imbolnavire cu coronavirus a fost confirmat in Norvegia, opersoana asimptomatica venita dintr-o zona din China in care s-au inregistrat cazuri de imbolnavire.

UPDATE Surse: Primul caz confirmat de coronavirus in Romania. O a doua persoana suspecta ar fi in teste chiar in acest momente

UPDATE Desi Victor Costache, ministrul Sanatatii, si Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, aveau programata o conferinta de presa pentru ora 23:00, in care se presupunea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )