Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Surse: Primul caz confirmat de coronavirus in Romania. O a doua persoana suspecta ar fi in teste chiar in acest momente

B1 B1,
UPDATE Surse: Primul caz confirmat de coronavirus in Romania. O a doua persoana suspecta ar fi in teste chiar in acest momente

UPDATE Desi Victor Costache, ministrul Sanatatii, si Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, aveau programata o conferinta de presa pentru ora 23:00, in care se presupunea. continuă pe B1

Oficial: Primul roman confirmat cu coronavirus

Autoritatile au anuntat, miercuri seara, oficial, primul caz de coronavirus in Romania.

Primul caz de coronavirus confirmat in Grecia

Primul caz de coronavirus a fost confirmat in Grecia, au anuntat reprezentantii Ministerului Sanatatii din tara respectiva.

Primarul din Focsani a anuntat ca va inchide orasul la primul caz de coronavirus confirmat

Primarul din Focsani, Cristi Misaila, a declarat ca va inchide orasul, daca se va semnala primul caz de coronavirus.

Trei dintre romanii infectati cu coronavirus s-au vindecat. in ce stare sunt ceilalti trei

Primul caz de coronavirus, confirmat in Romania. in aceasta seara, potrivit Digi24, a fost confirmat oficial in Romania primul pacient confirmat ca fiind infectat cu coronavirus. Este vorba despre o persoana care a intrat in contact cu italianul infectat cu coronavirus, in varsta de 71 de ani. La ora 23. 00, urmeaza ca Ministerul Sanatatii sa .

ULTIMA ORA LIVEVIDEOTEXT Primul caz de infectie cu coronavirus, confirmat oficial in Romania: Un barbat din Gorj care a intrat in contact cu italianul care a vizitat recent tara noastra

Primul caz de infectie cu coronavirus de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat oficial in aceasta seara, a declarat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, pentru HotNews. ro. Este vorba despre un barbat din judetul Gorj, care a intrat in contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus care a vizitat recent Romania. Barbatul din Gorj a fost plasat in carantina si va fi transportat la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde va fi tratat. El va ajunge la Bucuresti in circa 4-5 ore, potrivit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Romania a avut peste 20 de cazuri de infectie cu SARS in timpul epidemiei din China, din 2003. Toti bolnavii au fost tratati la Institutul Matei Bals si nu s-a inregistrat niciun decesGravitatea infectiilor cu Covid2019 este cam aceeasi ca gravitatea unei gripe -Interviu cu cercetatorul Mihai NeteaTe-ai intors in Romania dintr-o zona afectata de coronavirus sau urmeaza sa revii in tara? Ghidul complet cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Grecia a confirmat primul caz de coronavirus

Grecia a confirmat primul caz de coronavirus. Anuntul a fost facut de Sotiris Tsiodras, reprezentant al Ministerului Sanatatii din aceasta tara. Marti au fost confirmate primele cazuri si in Croatia.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, dupa sedinta CSAT, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Nu exista in acest moment niciun caz confirmat de coronavirus in Romania. Avem inca 6 persoane in carantina, in Bucuresti (VIDEO)

In acest moment nu exista niciun caz confirmat de coronavirus pe teritoriul tarii noastre, a declarat luni seara ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache. Oficialul guvernamental a precizat ca autor.

Primul caz de coronavirus din Macedonia de Nord. Femeia se intorsese recent din Italia

Macedonia de Nord a raportat primul sau caz de infectie cu coronavirus, dupa ce o femeie, care a revenit recent din Italia, a fost depistata pozitiv, a anuntat ministerul macedonean al sanatatii, miercuri,.

BREAKING NEWS. A fost CONFIRMAT primul caz de coronavirus din Romania

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a anuntat, miercuri seara, confirmarea.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )