Libnet.ro
UNICEF

10:15

Principele Nicolae a recunoscut ca e tatal fetitei Nicoletei Cirjan

ADPM ADPM,
Principele Nicolae a recunoscut ca e tatal fetitei Nicoletei Cirjan

Nicolae Medforth-Mills, cel care a detinut, pana in 2015, titlul de Principele Nicolae al Romaniei, a recunoscut, in urma testului ADN, ca are un copil cu Nicoleta Cirjan, in urma unei relatii pasagere. Acesta a fost si motivul pentru care Regele Mihai l-a exclus de la succesiunea la tron. continuă pe ADPM

Situatie jenanta la Casa Regala. Fostul Principe Nicolae recunoaste ca e tatal copilului Nicoletei Cirjan

Fostul Principe al Romaniei, Nicolae, a anuntat ca testul de paternitate facut in cazul copilului Nicoletei Cirjan a iesit pozitiv. El a recunoscut acest lucru, dar a cerut sa nu se mai faca niciun comentariu pe acest subiect. Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, caruia Casa Regala i-a retras titlul de Principe a recunoscut ca este tatal [] .

BOMBA A EXPLODAT in Familia Regala! Principele Nicolae a RECUNOSCUT OFICIAL ca este TATAL copilului Nicoletei Cirjan

Fostul principe Nicolae al Romaniei a afirmat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca este tatal copilului Nicoletei Cirjan.

Fostul principe Nicolae: Rezultatul a fost pozitiv. Sunt tatal copilului Nicoletei Cirjan

Fostul principe Nicolae a scris, luni, pe Facebook, ca testul privind stabilirea paternitatii a presupusului sau copil cu Nicoleta Cirjan a aratat un rezultat pozitiv si a precizat ca isi va asuma responsabilitatea legala fata de minor.

Nicolae al Romaniei, marturisire dupa patru ani: Sunt tatal copilului Nicoletei Cirjan

O marturisire ce vine la aproape 4 ani de la excluderea nepotului Regelui Mihai din linia de succesiune. in urma cu trei ani si jumatate, fostul principe Nicolae se afla in mijlocul unui scandal de paternitate.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2644 seconds )