Libnet.ro
UNICEF

21:45

Printul Charles are patru case in satul Valea Zalanului

Antena3 Antena3,
Printul Charles are patru case in satul Valea Zalanului

Printul Charles, care se afla afla intr-o vizita privata in Transilvania, are patru case in satul covasnean Valea Zalanului, ultima cumparata in primavara acestui an, a declarat primarul din comuna. continuă pe Antena3

Printul Charles are patru case in satul Valea Zalanului din Covasna. Pe ultima a cumparat-o in aceasta primavara

Printul Charles, care se afla afla intr-o vizita privata in Transilvania, are patru case in satul covasnean Valea Zalanului, ultima cumparata in primavara acestui an, sustine primarul din comuna Malnas, Kasleder Jozsef, citat Mediafax.

Printul Charles detine patru case in satul Valea Zalanului. Pe ultima a cumparat-o in primavara

Printul Charles, care se afla afla intr-o vizita privata in Transilvania, are patru case in satul covasnean Valea Zalanului, ultima cumparata in primavara acestui an, a declarat primarul din comuna Malnas, Kasleder Jozsef, scrie Mediafax .

Printul Charles a achizitionat o noua proprietate in localitatea Valea Zalanului din Covasna

Printul Charles al Marii Britanii, care se afla in aceste zile intr-o vizita privata in tara noastra, a mai achizitionat o casa in localitatea covasneana Valea Zalanului, unde detine deja trei proprietati, relateaza Agerpres.

Printul Charles a ajuns la Miclosoara, judetul Covasna, la contele Kalnoky.

Printul Charles al Marii Britanii, care se afla intr-o vizita privata in Romania, a ajuns, joi dupa-amiaza, in localitatea covasneana Miclosoara, unde va fi gazduit de familia contelui Kalnoky Tibor, potrivit Mediafax. Sursele citate au mai declarat ca mostenitorul coroanei britanice va innopta, vineri, in satul Valea Zalanului judetul Covasna), unde detine doua proprietati, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. Printul Charles a ajuns, .

Printul Charles a achizitionat o noua casa in localitatea Valea Zalanului, unde mai detine trei proprietati

Printul Charles al Marii Britanii a achizitionat o noua casa in localitatea Valea Zalanului, Covasna, informeaza Agerpres. Printul, care mai detine trei proprietati in aceasta localitate, a ales de.

Printul Charles a discutat cu autoritatile muresene despre protejarea patrimoniului din Transilvania

Printul Charles al Marii Britanii a discutat vineri, in satul Archita, comuna Vanatori, cu autoritatile judetene din Mures despre posibilitatile inventarierii si protejarii patrimoniului din Transilvania, ocazie cu care si-a oferit disponibilitatea de a oferi consultanta prin una dintre fundatiile sale, transmite Agerpres.

Printul Charles a discutat cu autoritatile muresene despre protejarea patrimoniului din ...

Printul Charles al Marii Britanii a discutat vineri, in satul Archita, comuna Vanatori, cu autoritatile judetene din Mures despre posibilitatile inventarierii si protejarii patrimoniului din Transilvania, ocazie cu care si-a oferit disponibilitatea de a oferi consultanta prin una dintre fundatiile sale, transmite Agerpres. Am avut o discutie de 30 de minute, care s-a axat pe patrimoniul arhitectural si natural si protejarea acestuia. Intentionam ca, alaturi de judetele .

Printul Charles vine in Romania. Mostenitorul Coroanei Britanice va face plimbari in sate brasovene si covasnene

Printul Charles va ajunge in aceasta dupa-amiaza in Romania. Mostenitorul Coroanei Britanice este asteptat sa aterizeze cu o cursa charter pe aeroportul din Targu Mures, spun surse locale. Printul Charles .

Printul Charles, indragostit iremediabil de Romania. Mostenitorul coroanei britanice a revenit in tara noastra

Printul Charles a revenit in Romania. A aterizat la Targu-Mures cu o cursa privata. Mostenitorul coroanei regale britanice a plecat direct spre domeniul contelui Kalnoky din Covasna. La conacul contelui, masa e.

Printul Charles a aterizat la Targu Mures

Printul Charles a aterizat, joi dupa-amiaza, la ora 14. 15, pe Aeroportul Transilvania din Targu Mures, mostenitorul coroanei regale plecand spre Miclosoara, judetul Covasna, la domeniul contelui Kalnoki Tibor, potrivit unor surse locale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )