Libnet.ro
UNICEF

10:45

Printul Charles a gustat palinca de gutui a unui ardelean hotarat sa-i explice cum e cu taria eco a romanilor

Antena3 Antena3,
Printul Charles a gustat palinca de gutui a unui ardelean hotarat sa-i explice cum e cu taria eco a romanilor

Printul, ardeleanul si palinca. Nu-i banc. in poarta conacului unde e cazat printul Charles s-a ras azi in hohote. Un ardelean hotarat a venit tocmai din Bihor sa-l convinga pe mostenitorul coroanei britanice. continuă pe Antena3

Printul Charles in vizita la Cotroceni. Este asteptat maine de presedintele Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu il va primi maine la Cotroceni pe Printul Charles, aflat in vizita in Romania. Potrivit unui anunt publicat de Presedintie, sosirea Printului Charles va avea loc la ora 15:00 in Holul de Onoare, ocazie cu care va fi facuta o fotografie oficiala, anunta Mediafax. De asemenea, sunt programate convorbiri cu participarea membrilor celor doua delegatii. Printul Charles, mostenitorul coroanei Marii Britanii, a sosit in Romania joi, la Targu Mures si s-a deplasat la .

Presedintele Traian Basescu il primeste pe Printul Charles, luni

Presedintele Traian Basescu il primeste, luni, la Cotroceni, pe Printul Charles, aflat in vizita in Romania. Potrivit unui anunt publicat de Presedintie, sosirea Printului Charles va avea loc la ora 15:00.

Traian Basescu se intalneste maine cu Printul Charles

Presedintele Traian Basescu se va intalni maine, la ora 15:00, cu Printul Charles, conform unui anunt al presedintiei.

Printul Charles a ajuns la Miclosoara, judetul Covasna, la contele Kalnoky.

Printul Charles al Marii Britanii, care se afla intr-o vizita privata in Romania, a ajuns, joi dupa-amiaza, in localitatea covasneana Miclosoara, unde va fi gazduit de familia contelui Kalnoky Tibor, potrivit Mediafax. Sursele citate au mai declarat ca mostenitorul coroanei britanice va innopta, vineri, in satul Valea Zalanului judetul Covasna), unde detine doua proprietati, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. Printul Charles a ajuns, .

Printul Charles vine in Romania. Mostenitorul Coroanei Britanice va face plimbari in sate brasovene si covasnene

Printul Charles va ajunge in aceasta dupa-amiaza in Romania. Mostenitorul Coroanei Britanice este asteptat sa aterizeze cu o cursa charter pe aeroportul din Targu Mures, spun surse locale. Printul Charles .

Printul Charles se intalneste maine la Cotroceni cu Traian Basescu

Printul Charles, aflat in vizita in Romania, va fi primit, maine, la Cotroceni de presedintele Romaniei Traian Basescu.

Printul Charles detine patru case in satul Valea Zalanului. Pe ultima a cumparat-o in primavara

Printul Charles, care se afla afla intr-o vizita privata in Transilvania, are patru case in satul covasnean Valea Zalanului, ultima cumparata in primavara acestui an, a declarat primarul din comuna Malnas, Kasleder Jozsef, scrie Mediafax .

Printul Charles a achizitionat o noua proprietate in localitatea Valea Zalanului din Covasna

Printul Charles al Marii Britanii, care se afla in aceste zile intr-o vizita privata in tara noastra, a mai achizitionat o casa in localitatea covasneana Valea Zalanului, unde detine deja trei proprietati, relateaza Agerpres.

Printul Charles are patru case in satul Valea Zalanului

Printul Charles, care se afla afla intr-o vizita privata in Transilvania, are patru case in satul covasnean Valea Zalanului, ultima cumparata in primavara acestui an, a declarat primarul din comuna.

Printul Charles are patru case in satul Valea Zalanului din Covasna. Pe ultima a cumparat-o in aceasta primavara

Printul Charles, care se afla afla intr-o vizita privata in Transilvania, are patru case in satul covasnean Valea Zalanului, ultima cumparata in primavara acestui an, sustine primarul din comuna Malnas, Kasleder Jozsef, citat Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )