Libnet.ro
UNICEF

17:00

Printul Charles vine duminica in Romania si se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Printul Charles vine duminica in Romania si se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis

Alteta Sa Regala Charles, Print de Wales soseste la sfarsitul saptamanii in Romania, unde are programata o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala. continuă pe Adevărul

Printul Charles va veni duminica in Romania pentru o intalnire cu Klaus Iohannis

Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, va veni duminica in Romania pentru o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis si, probabil, cu premierul Victor Ponta, scrie stiripesurse. ro. in urma cu.

Surse. Printul Charles, intalnire in taina cu presedintele Iohannis

Printul Charles va efectua, la finele acestei acestei saptamani, o vizita privata in Romania, si va avea o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis.

Printul Charles, intalnire in taina cu presedintele Iohannis

Printul Charles va efectua, la finele acestei acestei saptamani, o vizita privata in Romania, si va avea o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Iohannis il primeste duminica pe printul Charles

Printul Charles va veni in Romania, in vizita privata, urmand sa aiba o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit Administratiei Prezindentiale.

Klaus Iohannis se va intalni cu Printul Charles

Intalnire la nivel inalt, duminica, la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis il va primi pe Printul Charles, informeaza Administratia Prezidentiala. intalnirea va avea loc la ora.

Presedintele Klaus Iohannis se opune modificarii Codului Penal. Mesajul transmis de Presedintie

Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului sa nu modifice Codul Penal in privinta conflictului de interese. Iohannis atrage atentia ca nu va promulga o astfel de modificare, o va trimite inapoi la reexaminare.

Un medic decorat de presedintele Klaus Iohannis, retinut pentru luare de mita in 2013. Ce spune Presedintia despre aceasta situatie

Medicul Florin Dumitru Catalin Rusu, sef Sectie Clinica Anestezie si Terapie Intensiva de la Spitalul Grigore Alexandrescu, care a fost decorat, luni, de presedintele Klaus Iohannis, a fost retinut in 2013.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )