Libnet.ro
UNICEF

13:00

Probleme in economie: Cea mai mare banca dintr-una din cele mai importante tari ale lumii isi inchide 200 de sucursale

B1 B1,
Probleme in economie: Cea mai mare banca dintr-una din cele mai importante tari ale lumii isi inchide 200 de sucursale

Probleme pentru economia Germaniei dupa ce cea mai mare banca a anuntat ca va inchide un sfert din sediile sale. in plus, Deutsche Bank nu se mai gaseste nici pe piata externa, inclusiv din Rusia. continuă pe B1

CNIPMMR: Birocratia - cea mai mare problema cu care se confrunta IMM-urile

Printre cele mai grave dificultati cu care se confrunta intreprinderile Mici si Mijlocii IMM) se numara birocratia, fiscalitatea excesiva, coruptia si controalele, potrivit lui Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), care a declarat, ieri, la lansarea versiunii in limba romana a Cartei Albe a IMM-urilor din Romania 2016, editia a XIV-a.

Editia princeps a poemelor lui Eminescu, cea mai valoroasa carte dintr-o licitatie romaneasca

Licitatiile de Orientalism si Mari Poeti Romani a casei Artmark s-au incheiat cu rezultate magulitoare pentru piata romaneasca de arta si carte, la o rata de adjudecare de 70%.

Portretul neromantat al lui Dragos Petrescu, omul din spatele celui mai mare grup romanesc de restaurante

Adevarul Financiar a stat de vorba cu Dragos Petrescu, proprietarul si CEO-ul grupului de restaurante si cafenele City Grill, cea mai mare afacere romaneasca de acest gen. Discutia a nascut raspunsuri directe, opinii diplomate, ganduri spontane sau mai vechi, subtilitati si judecati cu care am creionat in tuse jurnalistice profilul celui supranumit de presa de business autohtona regele restaurantelor din Romania.

Zilele Partium vor avea in acest an cea mai lunga desfasurare: 11 zile de sarbatoare

Zilele Cultura Partium au ajuns in decursul celor 15 ani de cand se desfasoara, cel mai mare eveniment din zona de nord a tarii, mobilizand comunitatile de maghiari chiar si de peste granita. Evenimentul a primit anul acesta cea mai mare amploare, urmand sa se deruleze pentru 11 zile.

Drama unei campioane: Liliana Petrisor, cea mai titrata romanca la biliard, la un pas sa ajunga iar in strada (FOTO)

Liliana Petrisor, cea mai mare campioana la biliard pe care a avut-o Romania, este pe cale sa ajunga din nou in strada, noteaza jurnalistii de la Libertatea. Timp de zece ani, aceasta a fost.

Revenirea post-Brexit: Lira sterlina merge spre cea mai buna evolutie saptamanala din ultimii sapte ani

Lira sterlina se indreapta spre cea mai buna evolutie saptamanala din 2009, fata de dolar, dupa numirea Theresei May in functia de premier al Marii Britanii, care a readus increderea in stabilitatea politica, in timp ce Banca Angliei a mentinut, in mod neasteptat, dobanzile neschimbate.

inmatricularile de masini noi au scazut, in iunie, cu aproape 24%. Dacia ramane cea mai vanduta marca

Numarul de autoturisme noi inmatriculate in luna iunie a scazut cu 23,8%, fata de iunie 2015, pana la 8. 838 de unitati, iar cea mai vanduta marca a ramas Dacia, potrivit Directiei Regim Permise Conducere si inmatriculare a Vehiculelor.

Rusia isi vinde diamantele. Moscova a privatizat 10,9% din actiunile Alrosa, cel mai mare producator de diamante din lume, pentru 815 milioane de dolari

Guvernul de la Moscova a vandut un pachet de 10,9% din titlurile companiei de stat Alrosa, cel mai mare producator de diamante din lume, pentru care a strans 816 milioane de dolari, scrie The Moscow Times.

De ce nu e Carlsberg probabil cea mai buna bere din lume. Berea perfecta e facuta intr-o manastire din Belgia

Cu toate ca motto-ul Carlsberg este Probabil cea mai buna bere din lume, cunoscatorii stiu sigur ca cea mai buna bere din lume nu este produsa, industrial, intr-o fabrica din Danemarca, ci intr-o mica manastire din Belgia. Westvleteren 12 este considerata, de ani buni, cea mai buna bere din lume.

Adina Diaconu, cea mai premiata jucatoare din tenisul de masa all-time. Duminica a castigat al 12-lea titlu european din palmares

Slatineanca Adina Diaconu a castigat sambata, la Zagreb, in Croatia, cel de-al 12-lea titlu european din cariera, devenind astfel cea mai premiata tenismena din acest sport cu 13 medalii o intrece, intr-un clasament din toate timpurile, doar bielorusul Vladimir Samsonov).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )