Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNIPMMR: Birocratia - cea mai mare problema cu care se confrunta IMM-urile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNIPMMR: Birocratia - cea mai mare problema cu care se confrunta IMM-urile

Printre cele mai grave dificultati cu care se confrunta intreprinderile Mici si Mijlocii IMM) se numara birocratia, fiscalitatea excesiva, coruptia si controalele, potrivit lui Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), care a declarat, ieri, la lansarea versiunii in limba romana a Cartei Albe a IMM-urilor din Romania 2016, editia a XIV-a. continuă pe Ziarul Bursa

Studiu: UBS a ramas cea mai mare banca privata din lume in 2015

UBS si-a pastrat pozitia de cea mai mare banca privata din lume in 2015, cu active de 1. 737,5 miliarde de dolari in administrare, cu aproape 300 de miliarde de dolari mai mult fata de Bank of America Merrill Lynch, care a urcat pe locul al doilea,.

Rezultate Bacalaureat 2016. Fata cu voce de aur care a obtinut cea mai mare medie la Bac din judet: intre muzica si scoala, am reusit sa le impac pe ambele

Rezultate Bacalaureat 2016. La nivel national doar 55 de elevi au luat medii maxime la Bacalaureat 2016, niciunul insa din Ialomita. Cea mai mare medie din judet a fost 9,95 si a obtinut-o Andreea Calin, de la Liceul de Arte Ionel Perlea din Slobozia. Tanara povesteste care este reteta succesului sau.

Performera Bacalaureatului 2016 la Arad. Adolescenta cu cea mai mare medie din judet: Am invatat mult

Ana Maria Perea este absolventa care a obtinut la examenul de Bacalaureat 2016 cea mai mare medie din judetul Arad. Ea a studiat la Liceul Teologic Baptist Alexa Popovici, iar la examenul de Bacalaureat a obtinut media 9,95.

Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

Cea mai mare companie din tara, Dacia, va lua pe o durata de un an de zile energie de la cehii de la CEZ. in acest fel, Tinmar Ind, cel mai important furnizor privat de energie, pierde unul dintre cei mai.

UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume

Grupul elvetian UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume, potrivit unui studiu publicat astazi de firma britanica Scorpio Partnership, transmite Reuters.

Cine se lipeste de fondurile nerambursabile de la Primaria Slatina. Asociatia infiintata de un consilier local va incasa cea mai mare suma, 150.000 lei

32 de proiecte s-au inscris in cursa pentru a primi finantare de la Primaria Slatina pentru desfasurarea de activitati culturale, artistice si sportive, fondul alocat in acest an fiind de 1 milion lei. Cinci solicitanti au ramas pe dinafara.

Soros: Brexit-ul poate crea o miscare care sa salveze UE

Inainte ca britanicii sa voteze pentru parasirea Uniunii Europene Brexit), criza refugiatilor era cea mai mare problema cu care se confrunta Europa, jucand un rol crucial in ceea ce avea sa fie mult mai marea calamitate a Brexitului, potrivit lui George Soros.

Zilele Partium vor avea in acest an cea mai lunga desfasurare: 11 zile de sarbatoare

Zilele Cultura Partium au ajuns in decursul celor 15 ani de cand se desfasoara, cel mai mare eveniment din zona de nord a tarii, mobilizand comunitatile de maghiari chiar si de peste granita. Evenimentul a primit anul acesta cea mai mare amploare, urmand sa se deruleze pentru 11 zile.

Rezultate Bac 2016. Topul liceelor: Seminarul Manastirii Prislop a avut cel mai mare procent de promovabilitate

Rezultate Bacalaureat 2016. Niciun absolvent al Seminarului Teologic Sfanta Ecaterina Prislop nu a fost declarat respins in urma sustinerii Bacalaureatului. Cea mai mare nota a fost obtinuta de o eleva de la Colegiul National Decebal din Deva.

Suedezii si chinezii au creat poate cea mai buna drona pentru filmare

DJI este cel mai mare producator de drone si e din China. Hasselblad a furnizat camere pentru NASA si e din Suedia. Acum, au un produs comun.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )