Libnet.ro
UNICEF

00:07

Portretul neromantat al lui Dragos Petrescu, omul din spatele celui mai mare grup romanesc de restaurante

Adevărul Adevărul,
Portretul neromantat al lui Dragos Petrescu, omul din spatele celui mai mare grup romanesc de restaurante

Adevarul Financiar a stat de vorba cu Dragos Petrescu, proprietarul si CEO-ul grupului de restaurante si cafenele City Grill, cea mai mare afacere romaneasca de acest gen. Discutia a nascut raspunsuri directe, opinii diplomate, ganduri spontane sau mai vechi, subtilitati si judecati cu care am creionat in tuse jurnalistice profilul celui supranumit de presa de business autohtona regele restaurantelor din Romania. continuă pe Adevărul

Gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania

Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a declarat sambata ca gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania, afimand ca Turcia a facut demersurile pentru extradarea lui Fethullah Gulen din SUA, care ar fi implicat in tentativa de asasinare a presedintelui turc.

Ambasadorul Turciei la Bucuresti: gruparea din spatele pucistilor are 11 scoli in Romania

Gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania, a declarat sambata ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas .

Cine este Fethullah Gulen, clericul aflat in exil in SUA acuzat ca ar fi in spatele loviturii de stat esuate: De la aliatul lui Erdogan la adversarul numarul 1 al liderului turc

Predicatorul turc Fethullah Gulen 75 de ani), omul acuzat de liderii de la Ankara ca s-ar afla in spatele loviturii de stat esuate, este cunoscut ca principala amenintare la autoritatea politica a lui Recep Tayyip Erdogan, cu toate ca cei doi au fost, in urma cu multi ani, aliati. Gulen este initiatorul miscarii islamiste moderate Hizmet, care detine o retea de scoli si ONG-uri in mai multe tari. Desi aflat in exil in Statele Unite, Fethullah Gulen continua sa ramana un personaj influent in afacerile interne ale Turciei - se estimeaza ca 10% din populatia turca este sustinatoare a miscarii Hizmet, potrivit The Guardian.

Romanul din spatele celebrului festival de muzica de la Sziget a murit intr-un accident de masina

Veste deosebit de trista pentru lumea showbiz-ului din Ungaria. Dan Panaitescu, romanul care se afla in staful de organizare a renumitului festival Sziget de la Budapesta, a murit intr-un accident de.

Moarte tragica pentru romanul din spatele Sziget Festival Budapesta: Se intorcea de la Electric Castle

Doliu in showbizu-ul din Ungaria. Dan Panaitescu, romanul care se afla in staful de organizare a renumitului festival Sziget de la Budapesta, a murit intr-un accident de masina. Acesta se.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )