Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zilele Partium vor avea in acest an cea mai lunga desfasurare: 11 zile de sarbatoare

Adevărul Adevărul,
Zilele Partium vor avea in acest an cea mai lunga desfasurare: 11 zile de sarbatoare

Zilele Cultura Partium au ajuns in decursul celor 15 ani de cand se desfasoara, cel mai mare eveniment din zona de nord a tarii, mobilizand comunitatile de maghiari chiar si de peste granita. Evenimentul a primit anul acesta cea mai mare amploare, urmand sa se deruleze pentru 11 zile. continuă pe Adevărul

Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

Cea mai mare companie din tara, Dacia, va lua pe o durata de un an de zile energie de la cehii de la CEZ. in acest fel, Tinmar Ind, cel mai important furnizor privat de energie, pierde unul dintre cei mai.

FOTO. Jojo si Paul Ipate vor avea o fetita

Paul Ipate si Catalina Grama vor avea o fetita. Anuntul a fost facut astazi chiar de cele doua vedete pe paginile lor de Facebook.

Companiile aeriene vor avea nevoie de avioane noi de 5.900 miliarde dolari

Companiile aeriene din intreaga lume vor avea nevoie de 39. 620 de avioane noi, in valoare de 5. 900 miliarde de dolari, in urmatorii 20 de ani, a anuntat ieri constructorul aeronautic american Boeing Co. , revizuindu-si in sus cu 4,1% estimarile de anul trecut, transmite Reuters.

De ce nu e Carlsberg probabil cea mai buna bere din lume. Berea perfecta e facuta intr-o manastire din Belgia

Cu toate ca motto-ul Carlsberg este Probabil cea mai buna bere din lume, cunoscatorii stiu sigur ca cea mai buna bere din lume nu este produsa, industrial, intr-o fabrica din Danemarca, ci intr-o mica manastire din Belgia. Westvleteren 12 este considerata, de ani buni, cea mai buna bere din lume.

Revenirea post-Brexit: Lira sterlina merge spre cea mai buna evolutie saptamanala din ultimii sapte ani

Lira sterlina se indreapta spre cea mai buna evolutie saptamanala din 2009, fata de dolar, dupa numirea Theresei May in functia de premier al Marii Britanii, care a readus increderea in stabilitatea politica, in timp ce Banca Angliei a mentinut, in mod neasteptat, dobanzile neschimbate.

inmatricularile de masini noi au scazut, in iunie, cu aproape 24%. Dacia ramane cea mai vanduta marca

Numarul de autoturisme noi inmatriculate in luna iunie a scazut cu 23,8%, fata de iunie 2015, pana la 8. 838 de unitati, iar cea mai vanduta marca a ramas Dacia, potrivit Directiei Regim Permise Conducere si inmatriculare a Vehiculelor.

Atentat la Nisa. Primarul orasului: Este cea mai grava catastrofa din istoria orasului

Atentat la Nisa. Primarul orasului Nisa, Christian Estrosi, a confirmat pe Twitter ca numarul mortilor a depasit 70 si ca este cea mai grava catastrofa din istoria orasului.

Cea mai importanta componenta a revitalizarii spatiului urban este implicarea sectorului privat

Cea mai importanta componenta a revitalizarii zonelor urbane degradate la nivel global este implicarea sectorului privat, arata un raport publicat astazi de Banca Mondiala si Facilitatea de Consultanta pentru Infrastructura Publica-Privata PPIAF), in cadrul Summitului Oraselor Lumii ce are loc la Singapore in cursul acestei saptamani.

Studiu: UBS a ramas cea mai mare banca privata din lume in 2015

UBS si-a pastrat pozitia de cea mai mare banca privata din lume in 2015, cu active de 1. 737,5 miliarde de dolari in administrare, cu aproape 300 de miliarde de dolari mai mult fata de Bank of America Merrill Lynch, care a urcat pe locul al doilea,.

UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume

Grupul elvetian UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume, potrivit unui studiu publicat astazi de firma britanica Scorpio Partnership, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )