Libnet.ro
UNICEF

15:00

O problemuta foarte serioasa legata de decizia CCR privind abuzul in serviciu

Adevărul Adevărul,
O problemuta foarte serioasa legata de decizia CCR privind abuzul in serviciu

Prin incalcarea legii, la ce fel de lege se refera decizia CCR? La actele normative cu putere de lege sau si la actele normative inferioare legii hotarari de guvern, ordine de ministru etc. )? Prilej de interpretari si ipoteze, si poate chiar de o noua sesizare a Curtii. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Sper sa fie una care inlesneste parcursul justitiei

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bulgaria, a vorbit, miecuri dupa-amiaza, la Ambasada Romaniei la Sofia, despre decizia Curtii Constitutionale Romane privind abuzul in serviciu.

CTP, despre decizia CCR cu privire la abuzul in serviciu: E un indemn pentru functionari sa-i considere pe cetateni niste viermi. Sintagmele, puse acolo de hoti pentru hoti

Decizia CCR privind exceptia de neconstitutionalitate ridicata la articolul care defineste abuzul in serviciu in Codul penal este dur cristicata de Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul este de parere.

Traian Basescu, despre decizia privind abuzul in serviciu: CCR s-a pronuntat strict pe tema pe care a fost sesizata

Fostul sef al statului si presedintele PMP, Traian Basescu, a calificat, miercuri, decizia Curtii Constitutionale Romane CCR) privind abuzul in serviciu drept una corecta, intrucat s-a pronuntat strict pe tema pe care a fost sesizata.

Judecator CCR, despre articolul de lege privind abuzul in serviciu: Sintagma indeplinire defectuoasa dadea posibilitatea interpretarii oricarui act care nu se potrivea cu tiparul procurorului (VIDEO)

Decizia Curtii Constitutionale asupra articolului de lege privind abuzul in serviciu nu afecteaza nimic, a sustinut Petre Lazaroiu, judecator CCR. Acesta a precizat ca judecatorii trebuie sa isi fa.

Reactii politice la decizia CCR. Blaga: Eu nu am inteles mare lucru

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri, ca decizia CCR privind abuzul in serviciu pare a fi data de rabinul din Buhusi, afirmand ca PNL o va respecta, desi, personal, ca.

Traian Basescu, despre decizia CCR: A eliminat marul discordiei. Kovesi a mintit o natiune intreaga

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat,miercuri, ca decizia CCR arata ca sefa DNA Laura Kovesi a mintit o natiune intreaga pentru ca nimeni nu a pus problema dezincriminarii abuzului in.

Blaga, despre decizia CCR: Cred ca a dat-o rabinul din Buhusi, ca n-am inteles mare lucru

Cred ca decizia CCR a dat-o rabinul din Buhusi, ca nu am inteles mare lucru, a declarat liderul PNL Vasile Blaga, acesta precizand ca, totusi, va respecta hotararea judecatorilor. Eu,.

Oproblemuta legata de decizia Curtii Constitutionale privind abuzulin serviciu

Prin incalcarea legii, la ce fel de lege se refera decizia CCR? La actele normative cu putere de lege sau si la actele normative inferioare legii hotarari de guvern, ordine de ministru etc. )? Prilej de interpretari si ipoteze, si poate chiar de o noua sesizare a Curtii.

Presedintele CCR explica decizia de miercuri: Nu s-a pus problema dezincriminarii

Presedintele interimar al Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a explicat miercuri ca decizia CCR privind abuzul in serviciu se aplica pentru viitor si ca nu s-a pus problema.

Udrea, reactie dupa decizia CCR: Cei care au tipat ca se va dezincrimina abuzul in serviciu se dovedesc a fi niste mincinosi care au vrut sa puna presiune pe judecatori

Decizia Curtii Constitutionale de miercuri demonstreaza ca toti aceia care pana acum tipau ca se doreste dezincriminarea abuzului in serviciu nu sunt decat niste mincinosi, a acuzat Elena.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )