Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Sper sa fie una care inlesneste parcursul justitiei

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Sper sa fie una care inlesneste parcursul justitiei

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bulgaria, a vorbit, miecuri dupa-amiaza, la Ambasada Romaniei la Sofia, despre decizia Curtii Constitutionale Romane privind abuzul in serviciu. continuă pe România Liberă

CTP, despre decizia CCR cu privire la abuzul in serviciu: E un indemn pentru functionari sa-i considere pe cetateni niste viermi. Sintagmele, puse acolo de hoti pentru hoti

Decizia CCR privind exceptia de neconstitutionalitate ridicata la articolul care defineste abuzul in serviciu in Codul penal este dur cristicata de Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul este de parere.

O problemuta foarte serioasa legata de decizia CCR privind abuzul in serviciu

Prin incalcarea legii, la ce fel de lege se refera decizia CCR? La actele normative cu putere de lege sau si la actele normative inferioare legii hotarari de guvern, ordine de ministru etc. )? Prilej de interpretari si ipoteze, si poate chiar de o noua sesizare a Curtii.

Traian Basescu, despre decizia CCR: A eliminat marul discordiei. Kovesi a mintit o natiune intreaga

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat,miercuri, ca decizia CCR arata ca sefa DNA Laura Kovesi a mintit o natiune intreaga pentru ca nimeni nu a pus problema dezincriminarii abuzului in.

Blaga, despre decizia CCR: Cred ca a dat-o rabinul din Buhusi, ca n-am inteles mare lucru

Cred ca decizia CCR a dat-o rabinul din Buhusi, ca nu am inteles mare lucru, a declarat liderul PNL Vasile Blaga, acesta precizand ca, totusi, va respecta hotararea judecatorilor. Eu,.

Klaus Iohannis, despre masacrul din Orlando: in aceste momente dificile, Romania este alaturi de Statele Unite ale Americii

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj de condoleante pentru familiile victimelor masacrului din Orlando, unde 50 de persoane au murit, iar alte 53 au fost.

Traian Basescu, despre decizia privind abuzul in serviciu: CCR s-a pronuntat strict pe tema pe care a fost sesizata

Fostul sef al statului si presedintele PMP, Traian Basescu, a calificat, miercuri, decizia Curtii Constitutionale Romane CCR) privind abuzul in serviciu drept una corecta, intrucat s-a pronuntat strict pe tema pe care a fost sesizata.

Judecator CCR, despre articolul de lege privind abuzul in serviciu: Sintagma indeplinire defectuoasa dadea posibilitatea interpretarii oricarui act care nu se potrivea cu tiparul procurorului (VIDEO)

Decizia Curtii Constitutionale asupra articolului de lege privind abuzul in serviciu nu afecteaza nimic, a sustinut Petre Lazaroiu, judecator CCR. Acesta a precizat ca judecatorii trebuie sa isi fa.

Oproblemuta legata de decizia Curtii Constitutionale privind abuzulin serviciu

Prin incalcarea legii, la ce fel de lege se refera decizia CCR? La actele normative cu putere de lege sau si la actele normative inferioare legii hotarari de guvern, ordine de ministru etc. )? Prilej de interpretari si ipoteze, si poate chiar de o noua sesizare a Curtii.

Iohannis: Sper ca decizia CCR sa fie una care clarifica si inlesneste parcursul Justitiei in Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spera ca decizia Curtii Constitutionale referitoare la abuzul in serviciu sa fie una care clarifica si inlesneste parcursul Justitiei. Evident ca nu va.

Reactii politice la decizia CCR. Blaga: Eu nu am inteles mare lucru

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri, ca decizia CCR privind abuzul in serviciu pare a fi data de rabinul din Buhusi, afirmand ca PNL o va respecta, desi, personal, ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )