Libnet.ro
UNICEF

16:00

Procesul lui Dragnea a amanat sentinta pentru Tudorel Toader. in ce conditii mai poate ministrul Justitiei sa-si salveze functia

Adevărul Adevărul,
Procesul lui Dragnea a amanat sentinta pentru Tudorel Toader. in ce conditii mai poate ministrul Justitiei sa-si salveze functia

Potrivit unor surse politice, Tudorel Toader isi poate salva postul daca in urmatoarele trei saptamani va veni cu o ordonanta de urgenta favorabila lu Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Procesul lui Dragnea, amanat pentru 20 mai

ACTUALIZARE - inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat luni, pentru 20 mai, judecarea dosarului angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu. ------- * ACTUALIZARE - inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, luni, cererea formulata de avocatii presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de recuzare a unui judecator din complet.

Dragnea, despre viitorul lui Tudorel Toader: A gresit foarte mult, vom discuta acest subiect probabil in Comitetul Executiv urmator

Liviu Dragnea a declarat, joi, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader nu mai are sustinerea pe care a avut-o in PSD, ca a gresit mult si ca, probabil, situatia sa va fi discutata la urmatoarea sedinta a.

Zi cu emotii pentru Tudorel Toader. Senatorii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

UPDATE Este o zi ca multe altele, in care merg la minister, a spus Tudorel Toader, luni, la Ministerul Justitiei. imi fac treaba pana in ultima zi de mandat, a adaugat ministrul.

PSD, in stand-by: Social-democratii amana sanctionarea lui Tudorel Toader si asteapta o noua strategie din partea lui Liviu Dragnea / Toate planurile sunt suspendate pana la noi ordine (surse)

Dupa ce judecatorii de la inalta Curte au decis amanarea sentintei in dosarul angajarilor fictive cu aproape trei saptamani, social-democratii isi reconsidera pozitia si au anulat remanierea lui Tudorel Toader dar si sedinta Comitetului Executiv. Amanarea are loc in contextul in care senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Surse social-democrate au declarat pentru Hotews. ro ca Liviu Dragnea ar fi dat semnale in interiorul partidului ca se suspenda toate actiunile.

UPDATE Conducerea PSD se reuneste miercuri pentru a transa situatia lui Tudorel Toader si remanierea guvernamentala

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, miercuri la Parlament, iar principala tema va fi remanierea guvernamentala, care l-ar viza si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader, care a fost amanata pentru a treia oara.

TUDOREL TOADER, INTREBAT DESPRE MOTIUNEA IMPOTRIVA SA: Nu ma cuprind emotiile, pentru ca realmente n-am de ce

Ministrul Justitei, Tudorel Toader, spune ca nu a fost preocupat sa recepteze semnale privind modul in care vor vota reprezentantii PSD la motiunea impotriva sa care urmeaza sa fie dezbatuta in Senat si ca nu a discutat despre motiune nici cu presedintele Senatului, nici cu premierul.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru Augustin Lazar: Calvarul Aiudului!...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj pe Facebook pentru procurorul general, Augustin Lazar. Tudorel Toader a pus o fotografie realizata la Penitenciarul Aiud, unde Augustin Lazar a fost.

Tudorel Toader a decis. Cine este propunerea pentru conducerea sectiei judiciare penale din cadrul DNA

Procurorul Madalina Scarlat a fost propusa, luni, de catre ministrul Tudorel Toader an functia de procuror sef al Sectiei judiciare penale din Directia Nationala Anticoruptie. Scarlat a fost delegata de.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata din nou

UPDATE - Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. Este pentru a treia oara cand senatorii iau aceasta decizie. UPDATE Este o zi ca multe altele, in care.

PSD, ultimele calcule inainte de remaniere. Social-democratii decid soarta lui Tudorel Toader

In PSD se fac ultimele calcule pentru remanierea guvernului. Saptamana viitoare, social-democratii trebuie sa decida soarta lui Tudorel Toader. Se vehiculeaza deja numele unor posibili inlocuitori la Ministerul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )