Libnet.ro
UNICEF

15:30

Procuror vasluian retinut de DNA pentru trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Procuror vasluian retinut de DNA pentru trafic de influenta

Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Iasi, sub acuzatia de de trafic de influenta. Procurorul Vasile Selaru este acuzat ca a primit bani si cazare intr-un imobil pe litoral, pentru a interveni pe langa alti magistrati, in vederea solutionarii favorabile a unui dosar. continuă pe Adevărul

Procuror vasluian, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Iasi, sub acuzatia de de trafic de influenta. Procurorul Vasile Selaru este acuyat ca a primit bani si cazare intr-un imobil pe litoral, pentru a interveni pe langa alti magistrati, in vederea solutionarii favorabile a unui dosar.

Procuror din Vaslui, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Direc and tia Na and tionala Anticorup and tie DNA) Ia and si a dispus astazi punerea in mi and scare a ac and tiunii penale and si re and tinerea pentru 24 de ore a lui Vasile Selaru, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui, acuzat de trafic de influen and ta.

Procuror din Vaslui, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Conform sursei citate, la sfarsitul anului 2013, motivand ca are influenta asupra mai multor magistrati de la instantele de control judiciar din judetul Iasi, procurorul Vasile Selaru i-a promis unei persoane ca va face demersuri pentru solutionarea favorabila a unei cereri de recurs.

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Vaslui a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Vaslui a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat ca a solicitat mai multor persoane sume de bani sau a acceptat cazare gratuita pe litoral, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )