Libnet.ro
UNICEF

06:45

Procurorii cer 15 ani inchisoare pentru fostul sef al ANAF Sorin Blejnar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii cer 15 ani inchisoare pentru fostul sef al ANAF Sorin Blejnar

Procurorii au cerut ieri judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti CAB) condamnarea fostului presedinte al ANAF Sorin Blejnar la 15 ani inchisoare, in dosarul in care acesta este judecat alaturi de sotii Radu si Diana Nemes pentru complicitate la evaziune fiscala si constituirea unui grup infractional organizat. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, in dosarul Motorina

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, in dosarul Motorina, informeaza B1 TV. Blejnar s-a prezentat marti la Curtea de Apel Bucuresti unde se.

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef ANAF, Sorin Blejnar

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef ANAF, Sorin Blejnar. Este vorba despre dosarul in care Blejnar ar fi sprijinit un grup care facea evaziune fiscala cu motorina. Stire in.

DNA cere pedapsa maxima pentru Sorin Blejnar in dosarul Motorina

DNA cere pedapsa maxima pentru Sorin Blejnar in dosarul Motorina. Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef al ANAF.

DNA cere pedeapsa maxima pentru Sorin Blejnar in dosarul Motorina

DNA cere pedapsa maxima pentru Sorin Blejnar in dosarul Motorina. Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef al ANAF.

Senatorul Gabriel Oprea, trimis in judecata pentru abuz in serviciu in dosarul Limuzina. Risca 15 ani de inchisoare

Senatorul UNPR Gabriel Oprea a fost trimis miercuri in judecata in dosarul Limuzina. El este acuzat de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. in acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata patru ofiteri superiori din cadrul Departamentului de Informatii si Protectie Interna. Daca va fi gasit vinovat, Oprea risca pana la 15 ani de inchisoare.

O fata de 15 ani din Brasov a fost mutilata de fostul iubit (VIDEO)

O fata de 15 ani din Brasov a fost la un pas de-a fi ucisa de fostul iubit. Adolescenta a fost ranita grav de baiat, cu un cutit. Speriat, tanarul de 18 ani a dus-o apoi pe fata la o prietena care a.

Fostul sef al Penitenciarului nr. 5 din Cahul si un avocat, retinuti de CNA

Fostul sef al Penitenciarului nr. 5 din Cahul si un avocat au fost retinuti de Centrul National Anticoruptie. Ei sunt cercetati penal pentru trafic de influenta si extorcarea a 16. 000 de euro si peste 13. 000 de dolari de la familia unui interlop, condamnat la 18 ani de inchisoare. Cei doi au fost retinuti pentru 72 de ore, in fata Curtii de Apel, unde fostul sef al penitenciarului se afla la o sedinta de judecata, fiind condamnat pentru tortura.

Cinci ani de inchisoare pentru trei tineri care au violat o fata intr-un beci. Condamnarea a venit la doi ani si jumatate de la comiterea faptei

Cei trei agresori care au violat-o pe tanara de 21 de ani au primit cate cinci ani de inchisoare. Un al patrulea tanar a primit 2 ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru tentativa de viol.

Educator de la Protectia Copilului, condamnat la 9 ani de inchisoare pentru coruperea sexuala a sase minori

Un educator din Brasov a fost condamnat pentru coruptie sexuala in cazul a sase minori din centrele de plasament din judet. Pentru fiecare dintre ei a primit trei ani de inchisoare, si alti treipentrupornografie infantila.

Doi hackeri israelieni au fost condamnati la inchisoare pentru agresiuni cibernetice asupra unor banci din Romania: Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti i-au condamnat pe cetatenii israelieni Giora Iahr si Oren Avraham Azouri la 11, respectiv noua ani de inchisoare pentru agresiuni cibernetice asupra sistemului bancar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )