Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii federali din New York cer documente despre finantatorii ceremoniei de investire a lui Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Procurorii federali din New York cer documente despre finantatorii ceremoniei de investire a lui Donald Trump

Procurorii federali din New York au citat comitetul care a organizat ceremonia de investire a lui Donald Trump privitor la predarea de documente ce au legatura cu donatorii, fondatorii si finantatorii, pas ce pare ca intensifica ancheta asupra activitatii organismului, scrie CNN. continuă pe Adevărul

Alexandru Mitrita, primit ca un superstar la New York: Ce clip de prezentare impresionant i-a dedicat noua sa formatiune (VIDEO)

Alexandru Mitrita a fost prezentat oficial de catre noua sa echipa New York City FC. Echipa americana, care a platit 7,4 milioane de euro pentru fostul atacant al Craiovei, i-a pregatit acestuia o primire de.

VIDEO OFICIAL: Alexandru Mitrita a plecat de la Craiova - Romnul, prezentat precum o vedeta de New York City

New York City FC a anuntat, luni, transferul atacantului Alexandru Mitrita de la Universitatea Craiova, el semnand un contract valabil patru sezoane. Gruparea din MLS a realizat un clip video in care il prezinta precum o vedeta pe jucatorul roman.

ANCHETA in SUA: Procurorii investigheaza ceremonia de inaugurare a lui Trump, eveniment la care a participat si Liviu Dragnea

Procurorii din New York investigheaza ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA, din ianuarie 2017. Anchetatorii federali au cerut mai multe documente de la comitetul de inagurare.

VIDEO Ancheta privind ceremonia de inaugurare a lui Trump: Procurorii au cerut documente oficiale privind donatorii, oportunitati foto si alte beneficii. Dragnea a fost si el la ceremonie

In timp ce ancheta lui Robert Muller privind implicarea Rusiei in alegeri continua, intr-un dosar separat, procurorii din New York au cerut comitetului de inaugurare a mandatului presedintelui Donald Trump toate documentele legate de donatori si finantatori, relateaza New York Times, Wall Street Journal, CNN si Guardian. Solicitarea oficiala a procurorilor are legatura cu o investigatie privind activitatea comitetului, in contextul in care acesta a strans suma record de 107 milioane de dolari. La evenimentul de atunci a fost prezent si Liviu Dragnea.

Craiova si-a vandut cel mai bun fotbalist: Prima declaratie data de Alexandru Mitrita dupa ce a ajuns la New York

Atacantul de 23 de ani, care a adunat 13 goluri si 3 pase decisive in acest sezon de Liga I, a semnat cu formatia din Major League Soccer MLS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )