Libnet.ro
UNICEF

16:01

Procurorul general, despre dosarul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma: Va fi o solutie luna aceasta

Hotnews Hotnews,
 Procurorul general, despre dosarul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma: Va fi o solutie luna aceasta

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, duminica, ca este a aproape de finalizare expertiza tehnica asupra masinii conduse de Dan Condrea in noaptea accidentului si ca o solutie in dosarul mortii, va fi data de procurori in luna iulie, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Revista presei: Marsul anti-Brexit la Londra; atentate cu bomba la Bagdad; dosarul mortii lui Dan Condrea va avea o solutie luna aceasta

Din pacate, nici Revista presei de astazi nu vine cu vesti bune. Astazi vom vorbi despre atentatul de la Bagdad, care s-a soldat cu cel putin 78 de morti, despre marsul anti-Brexit de la Londra si despre cazul mortii lui Dan Condrea. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de [].

Va fi o solutie in legatura cu dosarul mortii lui Dan Condrea in aceasta luna

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, astazi, ca este aproape de finalizare expertiza tehnica asupra masinii conduse de Dan Condrea in noaptea accidentului si ca o solutie in dosarul mortii fostului patron Hexi Pharma, va fi data de procurori in luna iulie.

Procurorul general al Romaniei: Expertiza in cazul Condrea, aproape de final

Procurorul general al Romaniei: Expertiza in cazul Condrea, aproape de final .

Procurorul General al Romaniei: Noi acte ridicate in cazul Condrea, ancheta se apropie de final (VIDEO)

Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei, a participat duminica la ceremoniile de la Curtea de Apel Bucuresti, ce au loc cu ocazia Zilei Justitiei. Aici, el a fost intrebat de.

Moartea patronului Hexi Pharma. Procurorul general: Va fi o solutie in legatura cu accidentul in aceasta luna

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca expertiza tehnica dispusa dupa moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, este aproape finalizata, iar in cursul lunii iuliese va putea cunoaste daca a fost sinucidere, crima ori un accident provocat de neatentie sau de o defectiune tehnica.

Un alt secret al fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea, a iesit la iveala dupa moartea sa

Disparitia sa este inca invaluita in mister, dar despre Dan Condrea apar noi dezvaluiri din viata personala.

Procurorul General al SUA isi ia mainile de pe scandalul informatic al lui Hillary Clinton

Procurorul General al Statelor Unite ale Americii, Loretta Lynch, a refuzat responsabilitatea de a decide daca Hillary Clinton, candidatul democrat in cursa pentru Casa Alba, va fi acuzata in dosarul.

Procurorul general Augustin Lazar: Avem probleme de integritate care trebuie vazute cu prioritate

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar a vorbit, inainte de participarea la evenimentele legate de ziua Justitiei de numarul mare de dosare aflate pe rolul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie dar si despre problemele de integritate pe care le-a identificat in Ministerul Public si care trebuie tratate cu prioritate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )