Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prof. dr. Vlad Ciurea, despre prevenirea noului coronavirus: Eu folosesc vitamina C, bauturi calde si antigripale

Antena3 Antena3,
Prof. dr. Vlad Ciurea, despre prevenirea noului coronavirus: Eu folosesc vitamina C, bauturi calde si antigripale

Romania a trecut prin momente foarte grele. Trebuie sa luptam in continuare, este mesajul transmis deVlad Ciurea, unul dintre marii neurochirurgi pe care ii are tara noastra. continuă pe Antena3

Coronavirus: Marea Britanie lanseaza un studiu de amploare privind raspandirea noului coronavirus

Guvernul britanic a anuntat lansarea unui studiu de amploare privind raspandirea noului coronavirus si dezvoltarea de anticorpi in randul populatiei, studiu in care ar putea fi implicate pana la 300. 000 de persoane in urmatoarele 12 luni, informeaza AFP, citata de Agerpres. Realizat de Universitatea Oxford si de Biroul National pentru Statistici, acest studiu va ajuta la imbunatatirea intelegerii gradului de infectare si a numarului de persoane susceptibile sa fi dezvoltat anticorpi impotriva virusului indica un comunicat al Ministerului Sanatatii de la Londra.

Spania a depasit pragul de 22.000 de morti din cauza noului coronavirus

Spania a depasit joi pragul de 22. 000 de morti din cauza noului coronavirus, in urma unei cresteri usoare a bilantului zilnic al deceselor a trei a zi consecutiv, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza AFP.

Gardian infectat cu COVID-19. Cum s-au pregatit puscariile impotriva amenintarii noului coronavirus

Un gardian de la Penitenciarul Jilava confirmat cu noul coronavirus a avut contact cu aproape 500 de detinuti si cu 33 de angajati ai inchisorii. Oficialii Administratiei Nationale a Penitenciarelor spun ca spitalele din inchisori au pregatit paturi de tratament si camere de izolare in contextul raspandirii noului coronavirus.

inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul total al persoanelor ucise de COVID-19: 512

Autoritatile au raportat inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Astfel, in acest moment sunt 512 persoane decedate din cauza COVID-19. in acelasi timp, 2. 406 pacienti au fost declarati vindecati, fiind externati.

Reactia OMS la teoriile privind construirea noului coronavirus in laborator

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a dat marti asigurari ca - potrivit tuturor elementelor disponibile - noul coronavirus este de origine animala si ca nu este vorba despre o manipulare in laborator, relateaza Reuters.

Misterele medicale ale noului coronavirus: ce afectiuni neasteptate provoaca SARS-CoV-2

Avand in vedere ca infectia cu noul coronavirus este o boala respiratorie, medicii se asteptau ca efectele cele mai grave sa fie la nivelul plamanilor. Virusul s-a dovedit a fi insa pe cat de inteligent, pe atat de periculos si prin formarea in sange a unor cheaguri care pot duce la deces chiar si la pacientii tineri.

Marea Britanie vrea sa inceapa de joi testele clinice ale unui vaccin impotriva noului coronavirus

Regatul Unit, lovit din plin de noul coronavirus, care a ucis peste 15. 000 de oameni, spera sa inceapa - de joi - teste clinice ale unui vaccin.

inca o victima a noului coronavirus in sport: doliu in judo

Matsushita Saburo, membru al Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic Japonez JOC), a murit, la varsta de 84 de ani, anunta portalul Inside the Games. Oficialul japonez s-a stins din viata din cauza complicatiilor unei pneumonii provocate de noul coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )