Libnet.ro
UNICEF

22:45

O profesoara din Kuweit a fost CONDAMNATA la inchisoare in urma unei postari pe Twitter. Ce a scris femeia

Antena3 Antena3,
O profesoara din Kuweit a fost CONDAMNATA la inchisoare in urma unei postari pe Twitter. Ce a scris femeia

O profesoara din Kuweit a fost condamnata, luni, la 11 ani de inchisoare pentru ca l-a insultat pe Twitter pe emirul Kuweitului, seicul Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah, si a incitat la inlaturarea acestuia de. continuă pe Antena3

Inundatiile fac ravagii in Iasi. Un barbat a murit in urma unei viituri si un copil este dat disparut

Inundatiile afecteaza grav populatia judetului Iasi, unde un barbat a murit in urma unei viituri. Tot in judetul Iasi, in localitatera Lespezi, un copil este dat disparut. Viitura a afectat mai multe.

UMB Spedition pierde contractul pentru autostrada Lugoj-Deva (lot 4) in urma unei contestatii a grupului austriac Strabag. Ofertele vor fi reevaluate

Asocierea dintre firmele romanesti SC Tehnostrade SRL-SC Spedition UMB SRL, firme controlate de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, a pierdut contractul de realizare a autostrazii Lugoj-Deva, lot 4, in urma unei contestatii depuse de grupul austriac Strabag si admisa de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC). Consiliul a decis ca procedura de atribuire si evaluare a ofertelor pentru lotul de 22 de kilometri si cu o valoare estimativa de 1 miliard de lei sa fie reluata. Contractul atribuit in luna mai catre UMB a facut parte dintr-o serie de 3 contracte atribuite pentru trei loturi de autostrada dintre Lugoj si Deva, decizie luata cu mare intarziere de autoritati, la noua luni de la inchiderea licitatiilor.

Transportul in comun din Ramnicu Valcea este blocat, in urma unei greve spontane

Transportul in comun din Ramnicu Valcea este inghetat, astazi de dimineata, din cauza unui protest spontan al angajatilor, informeaza Realitatea. net.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )