Libnet.ro
UNICEF

21:45

Profesorul Andrei Marga: in plina pandemie, Romania imbratiseaza tehnica anilor 30 de propaganda

Antena3 Antena3,
Profesorul Andrei Marga: in plina pandemie, Romania imbratiseaza tehnica anilor 30 de propaganda

Fostul ministru de Externe si al Educatiei, Andrei Marga, a vorbit, vineri seara, la Antena 3, despre modul in care se duce lupta politica in Romania, chiar si in vreme de pandemie. continuă pe Antena3

Nelu Tataru a dezvaluit ce medicament il fereste de COVID-19 in plina pandemie. Majoritatea romanilor il au in casa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de luni despre situatia grea cu care se confrunta Romania in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a dezvaluit, de asemenea, cu ce medicament se trateaza atunci cand simte ca organsimul sau ar putea fi vulnerabil la raceala sau alti virusi. Cum se trateaza Nelu Tataru impotriva .

Anuntul zilei vine de la Lidl: gestul pe care l-a facut in plina pandemie

Lidl a facut un gest de laudat in plina pandemie si pentru multi poate fi anuntul zilei. Lidl a decis sa sprijine autoritatile in plina pandemie, dar mai ales pe cei aflati in prima.

Ciprian Marica, revolta in plina pandemie. Ce acuzatii grave aduce autoritatilor

Ciprian Marica pune tunurile pe autoritati pentru modul in care este gestionata situatia sportului pe timpul pandemiei de coronavirus. Actualmente patron al echipei Farul, Marica spune ca sunt foarte multe neclaritati in protocolul dintre Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii. Mai mult, functionarii de la DSP nu sunt deloc interesati de ceea ce inseamna .

Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa PNL. Care este cea mai mare greseala facuta in plina pandemie

Medicul Alexandru Rafila, cel mai recent candidat PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor, aduce acuzatii grave cu privire la modul in care autoritatile gestioneaza pandemia de COVID-19 din punct de vedere al comunicarii. De ce nu au inteles cetatenii cum sa se poarte in aceasta pandemie Reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit deschis despre .

Gafa monumentala facuta de deputatul Florin Roman in plina pandemie. Ce a putut sa le ureze cetatenilor romani. Colegii au ramas interzisi

In plina explozie a cazurilor de COVID-19 si a numarului de morti, liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a facut o gafa de zile mari, in Plenul Parlamentului. Acesta a fost surprins in timpul unei dezbateri pentru un proiect de lege cu privire la situatiile de urgenta transmitand la cat mai multe victime. Ce mesai i-a .

Medicii spanioli au intrat in greva, in plina pandemie de Covid-19: Picatura care a umplut paharul, relocarea doctorilor (VIDEO)

In plina pandemie de Covid-19, medicii spanioli au intrat in greva. Picatura care a umplut paharul a fost decretul, publicat la sfarsitul lui septembrie, si care permite relocarea doctorilor, indiferent de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )