Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Profi doneaza 25.000 lei pentru sustinerea persoanelor cu dizabilitati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profi doneaza 25.000 lei pentru sustinerea persoanelor cu dizabilitati

Retailerul Profi Romania va directiona 25. 000 de lei catre Fondul de Solidaritate constituit de comunitatea Fa Bine!, pentru sustinerea cu alimente a persoanelor cu dizabilitati, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Bayer doneaza 386 de mii de lei pentru sustinerea spitalelor din Romania

Bayer s-a alaturat campaniei scutpentruspitale a Asociatiei Zi de Bine din Romania, cu o donatie de 386. 000 de lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ludovic Orban anunta ca are in vedere programe pentru sustinerea si integrarea romanilor care s-au intors din diaspora

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul are in vedere programe pentru sustinerea si integrarea romanilor care s-au intors din diaspora, mentionand ca acestia ar putea beneficia de ajutoare sociale sau de locuri de munca si nu va fi nicio obstructionare pentru cei care doresc sa se reintoarca sa munceasca in strainatate.

Aplicatia COVID-19 Lockdown Tracker pentru monitorizarea persoanelor aflate in carantina este finalizata

PSD a anuntat joi ca aplicatia COVID-19 Lockdown Tracker pentru monitorizarea persoanelor aflate in izolare impusa sau carantina este finalizata, aceasta fiind pusa la punct de Alexandru Petrescu, in colaborare cu un grup de specialisti din sectorul romanesc de securitate cibernetica.

Plangere penala si amenda de 115 de mii de lei pentru Poluarea din Peris

Proprietarul fostei ferme de porci din localitatea Peris, judetul Ilfov, a fost amendat de comisarii Garzii Nationale de Mediu cu suma de 115. 000 lei pentru incendiul produs in ultimele doua zile si care a afectat puternic aerul din zona de nord a Bucurestiului, a anuntat, astazi, Ministerul Mediului Apelor si Padurilor.

Vlad Voiculescu afirma ca Primaria Bucuresti a platit peste 4,8 milioane de lei pentru reclama la radio si TV

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu afirma, joi, ca Primaria Bucuresti a platit peste 4,8 milioane de lei pentru reclama la radio si TV, bani cu care se puteau cumpara cel putin 385. 665 masti FFP2 pentru spitalele aflate in subordinea institutiei. Momente ca astea ne aduc aminte un lucru simplu: coruptia ucide, afirma Voiculescu.

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )