Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profilul clientului bio din Romania: 85% sunt femei, iar jumatate au cel putin un copil

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profilul clientului bio din Romania: 85% sunt femei, iar jumatate au cel putin un copil

85% dintre cumparatorii de bio sunt femei, iar jumatate dintre acestea au cel putin un copil. De altfel, foarte multi clienti incep sa consume produse bio odata cu aparitia primului copil, arata studiul realizat de Republica BIO, magazin online care. continuă pe Wall-Street Ro

Piata de achizitii si fuziuni din Romania a crescut cu 250% in primul semestru

Piata romaneasca de fuziuni si achizitii a inregistrat cea mai dinamica evolutie in randul celor 11 tari din regiunea Europei Centrale si de Sud-est CSE), cu o crestere de 250% a valorii totale estimate a tranzactiilor, de la 600 milioane de dolari in primul semestru 2014, la 2,1 miliarde de dolari in primele sase luni ale acestui an, potrivit unui comunicat de presa EY.

Toyota Romania si Interbrands Marketing Distribution prima flota de masini hibride din Romania

Toyota Romania, importatorul autorizat al constructorului de automobile numarul 1 la nivel mondial, si Interbrands Marketing Distribution, cea mai importanta companie din Romania specializata in distributia si comercializarea bunurilor de larg consum, isi consolideaza parteneriatul actual printr-un nou acord ce vizeaza inlocuirea flotei de autovehicule detinuta de Interbrands Marketing Distribution cu autovehicule Toyota cu propulsie hibrid, pana la finalul anului 2020.

Scandalul UMF Iasi: Ambasada Frantei din Romania avertizeaza ca situatia este periculoasa pentru reputatia studiilor medicale din Romania

Ambasada Frantei in Romania anunta ca urmareste cu atentie evolutiile in curs de desfasurare la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, in special ca urmare a publicarii recente a noii liste de studentii straini admisi in primul an. Amintim ca scandalul UMF Iasi a debutat cu convocarea de catre Ministerul marocan de Externe a ambasadoarei Romaniei in Maroc, pentru a explica de ce au fost retrasi de pe listele de admisi 45 de marocani, inscrisi in primul an la Medicina din Iasi.

Pentru un sfert dintre gospodariile din Romania, raportul dintre calitatea locuintei si costul locuirii este considerat nesatisfacator (studiu)

Romania are nevoie de economisire in lei pe termen lung pentru a acorda credite in moneda nationala pe perioade mari de timp iar construirea unei curbe a randamentelor titlurilor de stat in lei este un pas in acest sens. Din totalul emisiunilor de obligatiuni in lei ale Ministerului de Finante aflate in sold in prezent, numai 7% au scadenta dupa 2025, se arata intr-un raport BCR realizat cu ocazia Zilei Mondiale a Economisirii. Altfel spus, trebuie sa vedem o reducere a dependentei de finantarea externa si sa avem o finantare a cresterii economice prin resurse acumulate intern. Totodata, este necesara o reducere a presiunii pe termen lung asupra bugetului de stat, prin folosirea sistemelor private alternative care se bazeaza pe economisirea de-a lungul mai multor decenii. Imbatranirea populatiei nu face decat sa adauge presiune suplimentara in acest sens, se mai arata in raport.

BearingPoint deschide in Timisoara al treilea birou din Romania

Firma de consultanta de management si tehnologie BearingPoint isi continua extinderea pe piata europeana si cea locala, prin deschiderea celui de-al treilea birou in Romania, situat in Timisoara, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Cum isi incurajeaza o companie din Romania angajatii sa munceasca de acasa

Daca majoritatea angajatorilor romani trateaza inca cu retinere subiectul muncii de acasa, acesta nu este cazul companiei Alcatel-Lucent Romania, care isi incurajeaza angajatii sa nu vina la birou doua zile pe saptamana. 600 intre cei 1. 450 de angajati.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )