Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profit mai mic pentru CEZ din cauza parcului eolian din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit mai mic pentru CEZ din cauza parcului eolian din Romania

Grupul ceh CEZ a anuntat, ieri, ca profitul i-a scazut cu 32% in trimestrul II din acest an, in principal din cauza scaderii pretului electricitatii din regiune si a reducerii veniturilor la parcul eolian din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

CFR: Limitari de viteza pentru trenuri, din cauza caniculei

CFR introduce limitari de viteza in circulatia trenurilor in perioada 12-14 august, din cauza temperaturilor ridicate, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

OMV Petrom: Profit mai mic cu 22%

Profitul net al companiei OMV Petrom a scazut in primele sase luni ale anului cu 22% fata de intervalul similar al anului recut, la 1,9 miliarde de lei, pe fondul diminuarii cu 7% a vanzarilor, pana la nivelul de 10,72 miliarde de lei, a anuntat compania.

Rompetrol Oil Services, profit de peste doua ori mai mic

Rompetrol Well Services simbol: PTR) a inregistrat in primul semestru un profit net de 7,171 milioane lei, cu 55,58% mai mic decat cel consemnat in perioada similara a anului trecut 16,144 milioane lei), potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

O cursa Ryanair a fost intarziata peste 5 ore din cauza unor probleme tehnice

O cursa de pasageri a companiei aeriene Ryanair, ce trebuia sa efectueze un zbor pe ruta Rome-Cagliari, a fost intarziata mai bine de cinci ore din cauza unor probleme tehnice, anunta reprezentantii aeroportului.

Problema este consumul mai mare, pentru ca nu avem infrastructura

Premierul Victor Ponta a declarat ieri ca tara noastra poate avea o politica de raliere la media europeana in privin and ta combustibilului in masura in care va avea and si o infrastructura mai buna, aratand ca nu doar pre and tul este problema principala, ci and si consumul mai mare din cauza lipsei infrastructurii, potrivit surselor din presa.

CFR: Intarzieri de pana la 60 de minute ale trenurilor, din cauza caniculei

Trenurile ar putea avea intarzieri la destinatie de 30-40 de minute, in medie, ca urmare a limitarilor de viteza introduse din cauza caniculei. Trenurile de lung parcurs, care tranziteaza mai multe judete aflate sub avertizarea meteorologica de canicula, ar putea avea intarzieri de pana la 60 de minute, anunta CFR intr-un comunicat.

Fitch a retrogradat ratingul Croatiei din cauza riscului privind stabilitatea datoriei

Fitch Ratings a retrogradat cu o treapta ratingul Croatiei pentru datoriile pe termen lung in valuta, la nivelul BB, cu perspectiva stabila, din cauza amplificarii riscurilor legate de capacitatea autoritatilor de stabilizare a ponderii datoriei publice in PIB, pe termen mediu, informeaza Reuters.

Fitch a retrogradat ratingul Croatiei, din cauza riscurilor privind datoria publica

Fitch Ratings a retrogradat cu o treapta ratingul Croatiei pentru datoriile pe termen lung in valuta, la nivelul BB, cu perspectiva stabila, din cauza amplificarii riscurilor legate de capacitatea autoritatilor.

UPDATE. Un tren a deraiat in Elvetia, din cauza unei alunecari de teren. 11 persoane, ranite grav

Un tren a deraiat, in Elvetia, din cauza unei alunecari de teren, informeaza AFP, conform Mediafax.

Peste 340 de apeluri la Ambulanta Bucuresti in doar noua ore din cauza caniculei (VIDEO)

Serviciul de Ambulanta a lucrat la foc continuu. 342 de urgente au avut medicii de la Ambulanta Bucuresti in doar 9 ore. Majoritatea, probleme din cauza caldurii sufocante. Oamenii au cazut secerati pe strada,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )