Libnet.ro
UNICEF

22:15

Profitati cat se mai poate: Upgrade-ul gratuit de la Windows 7 si 8 la Windows 10 inceteaza curand

B1 B1,
Profitati cat se mai poate: Upgrade-ul gratuit de la Windows 7 si 8 la Windows 10 inceteaza curand

Se pare ca Microsoft nu mai respecta ce a promis initial upgrade gratuit de la Windows 7, 8 si 8. 1 la Windows 10 pentru primul an de dupa lansare, insa in continuare, cei care inca folosesc. continuă pe B1

Acer va aduce in Romania prima casca de realitate virtuala pentru Windows 10

Microsoft incearca sa isi faca loc pe piata realitatii virtuale cu ideea Mixed Reality. Noul Windows 10 suporta viitorul si printre parteneri hardware e si Acer. Toata nebunia cu realitate virtuala a inceput de la Oculus. A venit si HTC cu o idee, iar Samsung inca incearca sa faca din Gear VR o solutie dezirabila [].

Implicarea noastra intr-un stadiu cat mai incipient al proiectelor ar creste eficienta lor

Implicarea bancilor intr-un stadiu cat mai incipient al proiectelor derulate din fonduri europene ar conduce la cresterea eficientei respectivelor proiecte, a afirmat Mirela Iovu, vicepresedinte CEC Bank.

Contracte de inchiriere - pe cine mai poate lua prin surprindere Noul Cod Civil?

In negocierea oricarui contract este important sa fii ancorat in realitatea pietei, iar aceasta include realitatea juridica. Asteptarile nerealiste ale partilor la intrarea intr-un contract de inchiriere pot duce la frustrari care impacteaza ulterior negativ relatia de lunga durata in care intra proprietarul si chiriasul.

Detaliul cunoscut de putini crestini. Cand mai poate fi schimbat numele copilului dat in clipa scufundarii in apa la botez

Parintele Ioanichie Balan explica in cartea Calauza ortodoxa in familie si societate mai multe aspecte legate de numele de botez. La Botez, copilul primeste un singur nume, ca.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )